Post Image

MINDEN, AMIT A BŐRFESZESÍTÉSRŐL TUDNI ÉRDEMES

Rúzs & Más / 2017-04-06

A legtöbbünk fürdőszobai szekrényében ott bujkál valamilyen bőrfeszesítő testápoló, ami azzal az ígérettel kecsegtet, hogy akár hetek alatt látható eredményt lehet vele elérni. De a cellulit elleni harctéren ez a fegyver önmagában sajnos nem ér semmit. Bármennyire is rosszul hangzik, ahhoz, hogy eltűnjenek a nem kívánt gödröcskék, a megfelelő diéta és a rendszeres testmozgás elengedhetetlen feltétel. Emellett a narancsbőr elleni bőrápolók használatára is oda kell figyelni. Nem mindegy, mikor és hogyan alkalmazzuk őket. Íme néhány hasznos tipp, amivel fokozhatjuk a hatásukat!

Mikor használjuk?

A legfontosabb, hogy a bőrfeszesítő termékeket is – mint a legtöbb bőrápoló krémet – megtisztított bőrfelületre kenjük fel, mert a hatóanyagok a legjobban így szívódnak fel. A legideálisabb, ha az edzés utáni zuhanyzást, vagy az azt követő testápolást használjuk bőrfeszesítésre. A Q10 Plus zuhanyzás közbeni bőrfeszesítő testápolóval (ajánlott fogyasztói ára: 250 ml – 1699 Ft, 400 ml – 2729 Ft) rengeteg időt spórolhatunk. Különleges sárga masszázs gyöngyöcskéi a meleg víz hatására szétolvadnak és a bennük lévő Q10 koenzim így könnyedén beszívódik a bőrbe. A Q10 energy+ bőrfeszesítő testápoló tej (ajánlott fogyasztói ára: 250 ml – 1699 Ft, 400 ml – 2729 Ft) pedig nem csak a nagyon száraz bőrt ápolja, hanem elősegíti a bőrsejtek megfelelő működését, energiával tölt fel, melynek köszönhetően észrevehetően feszesebb és rugalmasabb bőrünk lesz.

Nivea Q10 plus zuhanyzás közbeni bőrfeszesítő testápoló

Nivea Q10 energy bőrfeszesítő testápoló tej

Hogyan használjuk?

A bőrfeszesítő és narancsbőr elleni krémeket és olajakat a legjobb masszírozó mozdulatokkal felvinni a bőrre. Létezik egy úgynevezett cellulitisz masszázs, melynek alapjait elsajátítva sokkal hatékonyabb lehetünk az otthoni bőrfeszesítés során:
• Tenyereink összedörzsölésével melegítsünk fel egy kis krémet.
• Mindig a lehető legalacsonyabb pontról kezdjük testünk masszírozását és így lassan haladjunk felfelé, a szív felé.
• Körkörös, masszírozó mozdulatokkal vigyük fel a krémet.

A Q10 energy+ narancsbőr elleni bőrfeszesítő krémzselé (ajánlott fogyasztói ár: 200 ml – 3149 Ft) hatékony összetétele stimulálja a bőrben lévő zsírsavakat és energiává alakítja át őket, így csökkenti a narancsbőr látható jeleinek kialakulását. A Q10 Plus bőrfeszesítő testápoló olaj (ajánlott fogyasztói ára: 200 ml – 2729 Ft) pedig intenzíven ápolja a bőrt és elősegíti a sejtmegújulás folyamatát is, egységesíti a bőrtónust és láthatóan csökkenti a striákat.

Nivea Q10 energy bőrfeszesítő narancsbőr elleni krémzselé

Melyik a legjobb mozgásforma a cellulit ellen?

Ha van rá lehetőségünk, konzultáljunk edzővel, hogy számunkra mi a legkedvezőbb mozgásforma, de általánosságban elmondható, hogy a kardio edzések jót tesznek a narancsbőrnek. Ússzunk, fussunk vagy biciklizzünk – ezt nem csak bőrünk fogja meghálálni az évek múltával!

Építsük be testápolási rutinunkba a narancsbőr elleni és bőrfeszesítő krémek használatát és akár hetek alatt rugalmasabbá, simábbá válhat bőrünk!

Nivea Q10 plus bőrfeszesítő testápoló olaj

Kapcsolódó bejegyzések