Post Image

MILYEN NYARALÓTÍPUS VAGY? VILLÁMTESZT

Rúzs & Más / 2019-06-18

Válaszolj tesztkérdéseinkre, amelyekből kiderül, hogy milyen nyaralás áll hozzád a legközelebb és ennek alapján hová lenne érdemes elutaznod!

Mivel töltöd legszívesebben a szabadidődet?
1. olvasással/kreatív hobbival
2. sportolással/kirándulással
3. főzéssel/étterembe járással
4. mozi, színház vagy koncert látogatással

Melyik mozgásfajtát kedveled a legjobban?
1. jóga
2. futás
3. semelyik
4. tenisz/squash

Hova utaznál el a legszívesebben?
1. Tibet
2. Kalifornia
3. Mallorca
4. Toscana

Kivel szeretsz nyaralni?
1. egyedül
2. barátokkal
3. családdal
4. kettesben a pároddal

Melyik ételt választanád?
1. Thai curry
2. vaslapon sült csirke grillzöldségekkel
3. bográcsgulyás, friss házikenyérrel
4. kacsamáj pástétom tokaji aszú zselével, pirítóssal

Mi zavarja meg legjobban a pihenésed?
1. tömeg
2. unalom
3. ha rossz az étel
4. ha hívogatnak a mobilon

Most nézd meg, hányas számú válaszból van a legtöbb és olvasd el, melyik nyaralótípusba tartozol. Ha több számból van ugyanannyi, valószínűleg két típust ötvözöl!

Legtöbb válasz 1-es: Introvertált nyaraló

nyaralótípus, nyaraló, teszt, danubius, wellness, rúzs és más, tipp, utazás, nyaralás

Rosszul viseled a tömeget, gyerekzsivajt. Jó érzed magad egyedül vagy kettesben a pároddal, barátnőddel. Vonzódsz a természethez, fákhoz, zöld környezetben tudsz a legjobban pihenni. Válassz úticélnak egy kevésbé felkapott települést, ahol érintetlen a környezet, lehetőséged van az elvonulásra, meditációra, slow nyaralásra. Tippünk: Sárvár és az Arborétum tőszomszédságában fekvő kis wellness szálloda, ahol kipróbálhatod a wai tan kungot, lazíthatsz a termálvízben vagy egy jó masszázs közben, ősfákat ölelhetsz, hatalmas sétákat tehetsz az ősparkban, vagy akár benevezhetsz egy léböjtkúrára. Ne hagyd ki a csónakázást, horgászást a kilenc hektárnyi területen elterülő tavaknál, sétálj a négy tó közötti ösvényeken, a víz felett átívelő hidakon.

Legtöbb válasz 2-es: Aktív nyaraló

nyaralótípus, nyaraló, teszt, danubius, wellness, rúzs és más, tipp, utazás, nyaralás

Számodra a napokon át tartó semmittevés szóba sem jöhet, a valódi feltöltődéshez szükséged van a testmozgásra, sportra. Akkor érzed jól magad, ha változatos testmozgási lehetőségek vesznek körül általad kedvelt és új, izgalmas formákban. Fontos szempont a korszerű, minőségi konyha, egészséges ételválasztékkal. Ha még egészségmegőrzésre, gyógyszolgáltatások igénybevételére is lehetőség van, az már csak hab a tortán. Válassz zöld környezetben található gyógy-wellness szállodát, ahol nemcsak energiaraktáraid feltöltése, de testi kondíciód fejlesztése és az egészségtudatos étkezés is megoldott. A margitszigeti Thermál szállodában találod a főváros legnagyobb szállodai gyógyászati részlegét, kipróbálhatod az Aquafitness-t, használhatod a tágas fittnesstermet, masszíroztathatsz, úszhatsz és árnyat adó fák közt róhatod a szigetköröket!

Legtöbb válasz 3-as: Hedonista nyaraló

nyaralótípus, nyaraló, teszt, danubius, wellness, rúzs és más, tipp, utazás, nyaralás

Akkor érzed magad a legjobban, ha minden jó körülvesz: barátok/család, kényelem, finom ételek, jacuzzi, élménymedence… Válassz All-inclusive ellátást nyújtó szállodát, amilyen a hévízi Aqua hotel, ahol egész nap korlátlanul válogathatsz az ízletes és változatos ételkínálatból, ahol külső és belső medencék, kényeztető wellness kezelések, masszázsok várnak, miközben a gyerekeidet naphosszat animátorok szórakoztatják. Szaunázhatsz, pezsgőfürdőzhetsz, termálvízben lazíthatsz vagy a Kneipp taposóban frissítheted fel magad, ízületeid fájdalmát iszappakolással enyhítheted. Ha pedig mozogni támad kedved ússz egyet, próbáld ki az Aqua fittnesst vagy a nordic-walkingot a Hévízi-tó körül.

Legtöbb válasz 4-es: Romantikus nyaraló

nyaralótípus, nyaraló, teszt, danubius, wellness, rúzs és más, tipp, utazás, nyaralás

Szeretnéd kizárni a külvilágot és minden percet együtt tölteni a kedveseddel, bepótolni a rohanó hétköznapokban elmaradt romantikus perceket. Nyugodt, zöld környezettel, kényelemmel, ízletes fogásokkal, emlékezetes programokkal kényeztetnéd magatokat. A legjobb választás számodra egy minőségi szálloda, ahol a komfortos szobából szép kilátás nyílik no meg egy kis erkély, az esti borozgatáshoz. Ahol jó a konyha és nagy a választék, ahol szemet gyönyörködtető medencék, szaunavilág, kerti rönkszauna, jacuzzi vár. Hévíz első gyógy-wellness szállodája, a Thermal hotel éppen ilyen. Kényeztető, illatos testmasszázzsal és kozmetikai kezeléssel is meglephetitek magatokat. Remek program lehet a bor- vagy prosecco kóstolás a környék valamelyik pincészetében, séta a Hévízi-tó körül vagy kenuzás a romantikus, vízpárába burkolózó Hévíz-patakon.

Nyári ajánlatok: www.danubiushotels.hu/wellness

nyaralótípus, nyaraló, teszt, danubius, wellness, rúzs és más, tipp, utazás, nyaralás

Kapcsolódó bejegyzések