Post Image

MIKOR MILYEN FÜRDŐRUHÁT HORDJUNK?

Rúzs & Más / 2018-07-19

Egyberészes fürdőruhában nem lehet napozni, a kötős bikini kioldódik úszás közben, a bandeau pedig egy hirtelen mozdulatnál elcsúszik? Bár idén is rengeteg fazon közül válogathatunk, nem mindegy, mit veszünk fel egy vízparti buliba vagy a SUP-ozáshoz. Az alábbi tippekkel minden helyzetben megtaláljuk a tökéletes, komfortos fürdőruhát és így tényleg az élményekről szólhat a nyár! A képeket a Women’s Secret idei kollekciójából válogattuk.

Sportoláshoz

Mikor milyen fazonú fürdőruhát hordjunk? Women's Secret, rúzs és más

Nyáron végre kiélhetjük a vízi sportok iránti szenvedélyünket, így legyen szó úszásról, vízisíről vagy az elmúlt években rendkívül divatossá vált SUP-ról, számos izgalmas program közül válogathatunk. Azonban az nem mindegy, milyen öltözéket viselünk: sokaknak ismerős lehet az a helyzet, amikor a legrosszabb pillanatban oldódik ki a bikini, ezzel kellemetlen pillanatokat okozva… Épp ezért sportoláshoz válasszunk inkább egy egyszerű, de csinos egyberészest, amiben gondtalanul élvezhetjük a mozgás örömét.

Napozáshoz

Mikor milyen fazonú fürdőruhát hordjunk? Women's Secret, rúzs és más

Már csak másfél hónapunk van arra, hogy elérjük az áhított nyári bőrszínünket, azonban ehhez a tudatos napozás mellett egy kis leleményességre is szükség van. A tévhittel szemben nem kell lemondani az aszimmetrikus vagy kombinált pántos bikiniről a fehér foltoktól való félelem miatt: bátran vigyünk magunkkal ilyen darabokat is a nyaralásra, csak figyeljünk oda, hogy felváltva hordjuk őket. Így elkerülhetjük azt a helyzetet, amikor egy elegáns ruhát felvéve mindenki látja, hogy milyen fürdőruhát viseltünk a parton…

Fesztiválra

Mikor milyen fazonú fürdőruhát hordjunk? Women's Secret, rúzs és más

A fesztiválozás rajongói biztosan tudják, hogy a nyári melegben a legjobb olyan felsőt választani, ami egyszerre kényelmes, jól tűri a meleget és az sem baj, ha vizes lesz. Épp ezért vigyünk magunkkal egy divatos egyberészest vagy trikint: ezek remekül kombinálhatóak farmershorttal vagy szoknyával, és kényelmesek is. A Women’secretnél a virágmintás vagy csíkos verzióktól kezdve, az aszimmetrikus és pántnélküli fazonokig rengeteg izgalmas darabbal találkozhatunk, amikkel biztosan feltűnőek leszünk az évszázad bulijában!

Mikor milyen fazonú fürdőruhát hordjunk? Women's Secret, rúzs és más

Hátizsákos útra

Ha csak egy hátizsákkal utazunk, és nem szeretnénk a teljes ruhatárunkat magunkkal vinni, fürdőruhából is érdemes olyan típust választanunk, ami kevés helyet foglal. Jó példa erre az egyszerű, háromszög fazonú bikini, amelyet akár más alsórésszel is kombinálhatunk – így akár több, különböző fürdőruha szettet is kihozhatunk belőle.

Mikor milyen fazonú fürdőruhát hordjunk? Women's Secret, rúzs és más

Köszönjük a Women’s Secretnek a gyönyörű képeket és hasznos információkat!

Kapcsolódó bejegyzések