Post Image

MI HIÁNYZIK A NYÁRI BOLDOGSÁGHOZ? A BOLDOGÍTÓ NIVEÁK!

Rúzs & Más / 2024-07-04

Az idei nyár nem fukarkodik a napsütéssel, élénk színekkel, bódító aromákkal! Szórakozást és végtelen lehetőségeket ígér! Élvezzük a
forró napokat a vízparton, a langyos éjszakákat a csillagok alatt, a frissítő koktélokat és a könnyű nyári finomságokat. Hagyd, hogy Téged is magával ragadjon a nyár ritmusa, de ne felejts el vigyázni magadra!
Próbáld ki szuper a Nivea szuper nyári termékeit, amelyek védik és ápolják a bőrödet és nem utolsó sorban kényeztetik az érzékeidet.

A Nap csókja

Tudjuk, hogy az arcunk érzékeny bőrét folyamatosan, egész évben óvni kell a napsugárzástól. A meleg hónapok beköszöntével a test többi részére is gondolnunk kell, különösen a nyaralás kezdetén. Míg az UV-B sugarak „csak“ égethetik a bőrünket, az UV-A sugarak mélyen behatolnak a bőr alsó rétegeibe, ahol idő előtti öregedést okoznak – károsítják a kollagénrostokat, részt vesznek a ráncok és a pigmentfoltok kialakulásában, emellett növelik a bőrrák kockázatát is. Ennek elkerülése érdekében a bőrt gondosan védeni kell.

Tudtad, hogy az UV-sugárzás 90%-a áthatol a vékony felhőkön és 30-70%-a akkor is hatással van ránk, ha borús az ég? Az UV-sugarak akár 50%-a még árnyékban is elér bennünket, a homok pedig ezek 25%-át visszaveri. A káros sugarak elől még a víz alatt sem lehet elbújni, hiszen egy méter mélységig az UV-B-sugarak 50%-a és az UV-A sugárzás 75%-a képes hatolni.

A NIVEA a napozó termékek egész sorát kínálja, amelyek a kiegyensúlyozott UV-A/UV-B védelem mellett más előnyökkel is járnak, amelyeknek köszönhetően közvetlenül kiválaszthatod a számodra legjobb védelmet!

A NIVEA SUN Protect & Moisture Szórófejes Naptej FF50+ tökéletes társ, amit mindenki szeretni fog! A szórófejének köszönhetően könnyen, egyenletesen alkalmazható, és nagyon gyorsan felszívódik. Vízálló és magas FF 50+ ápoló összetétele nemcsak pajzsként védi a bőrt, hanem 48 órán át hidratálja és bársonyosan puhává is teszi.

nivea, summer, tusfurdo, naptej, fenyvedo, deo, dezodor, testapolo, ruzs es mas

Ne felejtsd el minden kirándulásra magaddal vinni a gyermekbőr védelmezőjét – NIVEA SUN Kids Hidratáló Gyermek Naptej FF50+. Az
extra vízálló összetétel magas FF 50+ értékkel megbízhatóan védi még a legkitartóbb pancsolót is, ugyanakkor kellően gyengéd már 6 hónapos kortól.
NIVEA SUN Protect & Moisture Szórófejes Naptej FF50+, 270 ml, 8279 Ft
NIVEA SUN Kids Hidratáló Gyermek Naptej FF50+, 200 ml, 7479 Ft

Virágos ölelésben

Közeledik a nyaralás? Csak semmi pánik! A Floral Love Frissítő Tusfürdő és az Izzadásgátló Spray a Távolkelet mámorító virágillatába burkolják a bőrödet és rejtélyes messzeségbe repítenek, miközben a Floral Love Testápoló a vanília érintésével simogatja és elvarázsolja az érzékeidet.

nivea, summer, tusfurdo, naptej, fenyvedo, deo, dezodor, testapolo, ruzs es mas

Újdonság: NIVEA Floral Love Tusfürdő, 250 ml, 1419 Ft
Újdonság: NIVEA Floral Love Izzadásgátló Spray, 150 ml, 1579 Ft
Újdonság: NIVEA Floral Love Testápoló, 250 ml, 2199 Ft

Egzotikus bizsergés

Hagyd magad elcsábítani az egzotikus gyümölcsök és a friss virágillat ellenállhatatlan kombinációjával! Az Exotic Feeling Tusfürdő és Izzadásgátló Spray megtáncoltatnak az érzéki salsa ritmusára és bársonyosan puhává és gyönyörű illatúvá varázsolják a bőrödet.

nivea, summer, tusfurdo, naptej, fenyvedo, deo, dezodor, testapolo, ruzs es mas

Újdonság: NIVEA Exotic Feeling Tusfürdő, 250 ml, 1419 Ft
Újdonság: NIVEA Exotic Feeling Izzadásgátló Spray, 150 ml, 1579 Ft

Gyümölcsös felfrissülés

nivea, summer, tusfurdo, naptej, fenyvedo, deo, dezodor, testapolo, ruzs es mas

Ébreszd fel érzékeidet a gyöngyvirág és a zöldalma friss illatával. A Fruity Delight Tusfürdő és Izzadásgátló Spray energiával töltenek fel és a végtelen frissesség élénkítő érzését kölcsönzik a bőrödnek egész nap.
Újdonság: NIVEA Fruity Delight Tusfürdő, 250 ml, 1419 Ft
Újdonság: NIVEA Fruity Delight Izzadásgátló Spray, 150 ml, 1579 Ft

A nyár illata

Milyen illata van a nyárnak? Esetleg a naptej összetéveszthetetlen illata, amely a gondtalan tengerparti pillanatokra emlékeztet? Az eredeti NIVEA SUN illatú Summer Happiness Sun Scent Tusfürdővel minden zuhanyzás frissítő tengeri fürdőzéssé válik. Inkább a citrusfélék friss
illatát részesíted előnyben, amely az örömteli pillanatokra emlékeztet? A Summer Happiness Orange Tusfürdő a narancs finom illatának köszönhetően a szabadság és a boldogság érzetét kelti, míg az értékes olajok és vitaminok kényeztetik a bőrödet és megóvják a kiszáradástól.

nivea, summer, tusfurdo, naptej, fenyvedo, deo, dezodor, testapolo, ruzs es mas

A frissítő Summer Happiness dezodorok 48 órán át nemcsak hatékonyan védenek, hanem a frissességet és energiát biztosítanak számodra.
Újdonság: NIVEA Summer Happiness Sun Scent Tusfürdő, 250 ml, 1419 Ft
Újdonság: NIVEA Summer Happiness Orange Tusfürdő, 250 ml, 1419 Ft
Újdonság: NIVEA Summer Happiness Deo Spray, 150 ml, 1579 Ft
Újdonság: NIVEA Summer Happiness Golyós Dezodor, 50 ml, 1579 Ft

nivea, summer, tusfurdo, naptej, fenyvedo, deo, dezodor, testapolo, ruzs es mas

Kapcsolódó bejegyzések