Post Image

MESÉS DISNEY ÉKSZERKOLLEKCIÓ A PANDORÁNÁL

Rúzs & Más / 2017-10-04

A kézzel készített, egyedi tervezésű, magas minőségű ékszereiről ismert Pandora most arra buzdít bennünket, hogy engedjünk a bennünk lakó gyermek csábításának. Ezen az őszön, mondjunk igent a varázslatra, és juttasuk kifejezésre vidámságunkat, alkossuk meg saját tündérmesénket az új Disney ékszerkollekcióval. Állítsuk össze saját kollekciónkat az elbűvölő választékból!

Íme, az új Disney petite medálelemek a PANDORA kinyitható lebegő medálokhoz, melyeket – a többi PANDORA kollekció petite-jeihez
hasonlóan – egyesével lehet megvásárolni, így szabadon szárnyalhat a fantáziánk, kifejezhetjük egyedi stílusunkat.

Pandora Disney kollekció

A sterling ezüst Mickey és Minnie portré, és a Minnie és Mickey csók charmok egy kis varázslatot kölcsönzöznek mindennapi megjelenésünkhöz, fekete kristályokkal, áttetsző és piros cirkóniával, és – kézzel felvitt-, piros és fekete tűzzománccal.

Pandora Disney kollekció

Pandora Disney kollekció

A szezon másik újdonsága a Csillogó PANDORA lebegő medál sterling ezüstből. Cirkóniával kirakott kerete, és kristályüveglapja gyönyörű keretet
ad az egyénileg kiválaszott petite medálelemeknek. Állítható láncának köszönhetően három hosszúságban hordhatjuk.

Viseljük a karkötőnkön is a varázslatos sterling ezüst charmokat, mint például Disney Mickey portrét és Minnie portré charmot.

Pandora Disney kollekció

Innovatív stílus, gyönyörűen megmunkált, magas minőségű, etikus forrásból származó alapanyagok: ezek a megkapó Disney ékszercsodák más PANDORA ékszerkollekció darabjaival is bátran kombinálhatók, hogy valóban egyedi összeállítást kapjunk!
Mutassuk meg mesés személyiségünket azzal, amit viselünk, és tegyük mindennapjainkat tündérmesévé!

Kapcsolódó bejegyzések