Post Image

MESÉS ROMANTIKUS ILLATOK TÉLRE NEKED ÉS NEKI

Rúzs & Más / 2021-01-11

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én télen rettentően igénylem a melengető, puha illatokat, amelyek úgy ölelnek körül, mint egy meleg stóla. Az igazán jó téli illat fűszeres, romantikus és meleg – tökéletesen illik azokhoz az otthon töltött, kellemes estékhez, amikor kint hótakaró borítja be a természetet. A legtöbb téli parfüm az egzotikus világ illatjegyeiből merít inspirációt, majd az erdő, a borostyán és a vanília gazdag és csábító aromáihoz kontrasztként gyakran friss virágokat rendelnek hozzá. A Mäurer & Wirtz Parfümház válogatása végigvezet a nőiesség, az érzékiség, a dinamizmus és a frissesség téli meséjén.

Téli varázslat üvegcsébe zárva

4711 Echt Kölnish Wasser Floral Collection JASMIN

A 4711 virág illatokat kidomborító kollekciójából a jázmin illatot válaszd, hogy felforrósítsa a hideg téli estéket. A fehér jázmin dús, virágos illata érzéki nőiességet képvisel. Narancsvirág, tea és bergamott trió egészíti ki a buja virágillatot.

s.Oliver Black Label

Maurer&Wirtz, téli, illat, edp, parfüm, válogatás, rúzs és más, illatajánló, tipp, télre, parfümajánló, válogatás

A nőies kompozíció a narancs és a mandarin jegyeit, valamint a barack finom illatát hordozza magában, nyitottságot és bájt kölcsönöz a viselőjének, aztán pedig elárasztja a rózsából, jázminból és orgonából álló, gazdagon virágos szívillat. Az érzéki alapjegyek intenzív pézsma és vanília aromákkal egészítik ki az illatot.

Baldessarini Cool Force

Maurer&Wirtz, téli, illat, edp, parfüm, válogatás, rúzs és más, illatajánló, tipp, télre, parfümajánló, válogatás

Kompromisszumok nélküli elegancia és egy különleges pacsuli jegy – ez jellemzi a Baldessarini dinamikus, vonzó férfiillatait. A Cool Force fás-aromás kompozícójának fejjegyében szicíliai bergamott, kardamom és rózsafa dominál, tengeri jegyek, zsálya és narancsvirág kerekítik le, pézsma, cédrus, szantál és pacsuli alapozzák meg.

4711 ACQUA COLONIA Intense Pure Breeze of Himalaya

Maurer&Wirtz, téli, illat, edp, parfüm, válogatás, rúzs és más, illatajánló, tipp, télre, parfümajánló, válogatás

Egy ideális téli illat mindkettőtöknek! Az uniszex kreáció a jegenye tűleveleiből kinyert Fir Absolute balzsamos illatával a skandináv erdőkbe repít. Ha különleges, nem mindennapi kompozícióra vágysz bergamottal, rózsaborssal, hegyi levegővel, liliommal, kasmírral és ambroxánnal –  amin ráadásul osztozhatsz a kedveseddel – ez a Te illatod!

Kapcsolódó bejegyzések