Post Image

MESEKÖNYV A VALÓSÁGBÓL: OLÍVIA, NONÓ ÉS BENI KUTYA

Rúzs & Más / 2021-02-09

Hol volt, hol nem volt: volt egyszer egy ifjú hölgy, Dr. László Tímea, aki ingatlan szakjogászként kezdte a pályafutását. Egészen addig dolgozott a szakmában, míg meg nem született két kislánya. Ekkor már úgy érezte, inkább eljött az ideje annak, hogy a kemény, jogi szabályozások tanulmányozása helyett, inkább az álmai után menjen. Igazán messzire nem kellett mennie, hisz az ihlet igazán közel volt hozzá. A családja történetét, mindennapjait foglalta keretbe. Olíviáét, Nonóét, tehát a lányaiét és Beni kutyáét. Bájos történetek születtek meg napi kalandjaikból. Ám, ebből még nem lett könyv, ehhez még szükség volt sok-sok munkára, energiára és ismeretre.

Könnyen lehet, hogy a következő évek siker-mesekönyvét van szerencsém bemutatni, ugyanis megjelent az első olyan ovisoknak/kisiskolásoknak szóló mesekönyv Tímea tollából, aminek a szereplői valós személyek, akiket e pillanatban is követhetünk a közösségi médiában és a weboldalukon. Képzeljünk el egy családi mesekönyv-sorozatot, ahol bepillanthatunk a mesehősök valódi életébe! Ez az első ilyen mesekönyv a magyar piacon, minden tekintetben igényes és magas színvonalú kivitelezésben.

olívia, nonó és beni kutya, beni kutya, nonó, dr. lászló tímea, mesekönyv, social, közösségi média, valós szereplők, rúzs és más

A szerző, László Tímea így foglalja össze a könyv születését: „Ahhoz, hogy a meséim a könyvben látható képekkel jelenhessenek meg, szükségem volt arra az illusztrátorra, aki szememmel látja a világot, fél szavakból is érti, amit a képeken látni szeretnék, így fonódott össze régi barátságunk Barbiáni Patríciával a munkában is. Tizenkét éve ismerkedtünk meg, és leírhatatlan türelemmel dolgozott velem azon, hogy megvalósítsa az elképzeléseimet. Büszke vagyok az emberi kapcsolataimra, a családomra, a barátaimra és a mindennapok felületes ismeretségei helyett az igazi barátságok időn és távolságon átívelő mélységében hiszek. Végtelen szenvedéllyel küzdök a szeretteimért, a céljaimért, és mindenért, ami megérinti a lelkem. Ez a könyv is éppen ezzel a szenvedéllyel, és szívem minden szeretetével készült.”

olívia, nonó és beni kutya, beni kutya, nonó, dr. lászló tímea, mesekönyv, social, közösségi média, valós szereplők, rúzs és más

A könyv néhány napja érkezett meg a nyomdából, illetve az első kis olvasókhoz, ezzel új életre keltek a mesék, hogy megédesítsék számos család esti rituáléját. Olívia, Nonó és Beni kutya történetei bármelyik ovissal- kis iskolással megtörténhetnek, éppen ezért érezhetjük őket olyan közel magunkhoz. A könyv weboldala egyben családi blog is, ahol a szerző rendszeresen új, a könyvben nem olvasható meséket oszt meg, amiket a szülő könnyedén felolvashat bárhol, bármikor, akár a telefonjáról is. A blogon megtudhatjuk azt is, hogy mit gondol valójában a mesebeli Anya, akinek érzelem-gazdag írásai olykor lelket-korbácsoló, máskor simogató témákat érintenek.

Az Olívia, Nono és Beni kutya című könyv weboldala, és egyben a családi blog itt található: www.olivianono.hu

A szerzőt követhetjük Instagramon dr._laszlo_timea néven, a könyvet az olivia_nono_es_benikutya név alatt, illetve megtalálhatók a Facebookon itt: Olívia, Nonó és Beni kutya.

Kapcsolódó bejegyzések