Post Image

MÉLYREHATÓ TISZTÍTÁS A FEJBŐRNEK ÉS A HAJNAK

Rúzs & Más / 2020-03-04

A Kérastase egy, már az ókorban is használt szépségpraktikát elevenített fel Fusio Scrub újdonságainak megalkotásával. A Kérastase újdonságai nem csupán egyszerű fejbőrradírok, annál jóval többet tudnak: mindennél alaposabban tisztítják és stimulálják a fejbőrt, serkentik a bőr megújulását, tisztítják a pórusokat, ami által javul a bőrlégzés. Segítenek helyreállítani a fejbőr egyensúlyi állapotát. Mindezek mellett a hajápoló termékek hatékonyságát is növelik, amelyeket a használata után alkalmazunk.

kérastase fusio scrub apaisant, fejbőrradír, mélytisztító, intenzív, nyugtató, hajápolás, fejbőr, rúzs és más

A Fusio Scrub peelinget, mint szalonkezelést is igénybe vehetjük. Ekkor a peelingekhez általunk kiválasztott illóolajat (nyugtató szantálfa, stimuláló gyömbér vagy frissítő menta) ad hozzá a fodrász, így az intenzív tisztítás mellett aromaterápiás kényeztetésben lehet részünk egy rendkívüli fejmasszázs során. Mivel a kezelés hatására a hajszálak is megszabadulnak a lerakódott szennyeződésektől, hajápoló maradványoktól, a haj csillogó fényű, könnyen fésülhető és selymes lesz.

Kérastase Fusio Scrub Apaisant

kérastase fusio scrub apaisant, fejbőrradír, mélytisztító, intenzív, nyugtató, hajápolás, fejbőr, rúzs és más

Gyengéd összetételű relaxáló peeling édesnarancs héj, jojoba, madeccassoside és B5 vitamin hatóanyagokkal, amely nyugtatja a fejbőrt, csillapítja az irritációt viszketést, esetleges gyulladást és hidratálja a fejbőrt.
Hatékonyan távolítja el a faggyút, korpát, szennyeződéseket és a hajformázó készítményeket, akár 22%-kal jobban tisztítja a hajat, mint a hagyományos sampon. Megemeli a hajszálakat a hajtőtől, ezáltal megnöveli a haj volumenét. A peelinggel végzett masszázs eltávolítja az elhalt hámsejteket, hátráltatja a korpa kialakulását, serkenti a fejbőr vérkeringését és a sejtek megújulását. Könnyen kimosható, nem hagy réteget maga után.

Kérastase Fusio Scrub Énergisant

kérastase fusio scrub apaisant, fejbőrradír, mélytisztító, intenzív, nyugtató, hajápolás, fejbőr, rúzs és más

A frissítő összetételű energetizáló fejbőrradír tengeri sóval, B6-vitaminnal, szalicilsavval akár 3-szor több lerakódott szennyeződést távolít el, mint a hagyományos sampon és hosszan tartó frissességet ad a fejbőrnek.
Alaposan eltávolítja a hajszálakra rakódott hajformázó készítményeket. Méregteleníti a fejbőrt és hatékonyan küzdi le a zsírosodást és a korpásodást. Megemeli a hajszálakat a hajtőtől, ezáltal megnöveli a haj volumenét. A peelinggel végzett masszázs eltávolítja az elhalt hámsejteket, hátráltatja a korpa kialakulását, serkenti a fejbőr vérkeringését és a sejtek megújulását. Könnyen kimosható, nem hagy réteget maga után.

Kapcsolódó bejegyzések