Post Image

MEGTÖRHETETLEN RAGYOGÁS A SYOSS INTENSE PLEX ÚJDONSÁGAIVAL

Rúzs & Más / 2024-06-07

Hajápolás és hajfestés a ragyogás jegyében: 2024-ben a Syoss Intense Plex kötésépítő technológiájú hajápolói és tartós hajfestékei hajkötések millióit állítják helyre a tükörfénnyel ragyogó és egészséges kinézetű haj érdekében.

Amikor erős, egészséges kinézetű hajról beszélünk, akkor a kötések helyreállításáról beszélünk! A hajkötések helyreállításával a hajkárosodás tüneteinek elfedése helyett molekuláris szintű kötésjavítás és hajerősítés megy végbe.
Az erősen sérült haj ápolására kifejlesztett Syoss Intense Plex hajápoló termékek hajkötések helyreállításával segítik a haj erősítését, az egészséges kinézetű és ragyogóan fényes hajért. A hajápoló család 3 tagból áll: erősítő samponból, ápoló, rendkívül hatékonyan, mégis gyorsan ható intenzív hajbalzsamból és egy új, nem kiöblítendő hajszérumból, mely száraz és nedves hajon is alkalmazható, akár hajmosások közti ápolóként is. A termékek fantasztikus illata tovább fokozza a Syoss hajápolási élményt.

syoss, intense plex, kotesjavito, koteserosito, kotesregeneralo, ruzs es mas, hajapolas, serult haj, erosen igenybevett haj, hajkotes

 

rúzs és más vélemény, teszt, rúzs és más teszt

Kipróbáltam – ajánlom!

Azon szerencsések közé tartozom, akik részt vehettek a termékbevezetés kapcsán Düsseldorfban megrendezett exkluzív eseményen, ami után elkezdtem használni a termékcsaládot. Röviden: zseniális! Hosszabban: még sosem volt ilyen egészséges, fényes a hajam és ami számomra a bónusz – ritkábban kell mosnom, mivel akár 5-6 napig is szép marad, pedig korábban a töve 3 nap alatt zsírossá vált. A hajszérumot imádom, 2 mosás közt van hogy többször is használom. Nem nehezíti el a hajat, sőt még a hajformázást/göndörítést sem dobják ki tőle a tincseim. Az ár-érték aránya pedig egyszerűen felülmúlhatatlan! Mindenkinek csak ajánlani tudom.

syoss, intense plex, kotesjavito, koteserosito, kotesregeneralo, ruzs es mas, hajapolas, serult haj, erosen igenybevett haj, hajkotes

A professzionális teljesítményre kifejlesztett új Syoss Metallic Collection tartós hajfestékek mélyen behatolnak a haj belsejébe, a lenyűgözően ragyogó színeredményért. Az innovatív pigmentkeverék modern, metálos ihletésű árnyalatot kölcsönöz a hajnak, míg az Intense Plex technológiával megerősített hajbalzsam hajkötések millióit állítja helyre, így belülről erősíti a hajat és csökkenti a festett haj töredezését. A Syoss új tartós hajfesték árnyalatait az időtlen metálos tónusok és nemesfémek ihlették. A professzionálisan teljesítő formula mélyen behatol a hajszálakba, hosszan tartó intenzív színt, valamint akár 100%-os őszhajfedést biztosít.
Mindeközben az ápoló festékkrém innovatív pigmentkeveréke élénk színeket kínál a modern fémes árnyalatok ihlette professzionális eredménnyel. A hajfestékek három új metálos árnyalatban érhetőek el: 12.53 Platina gyöngy, 9.53 Ezüstös pír, 3.89 Bronzos kávébarna.

syoss, intense plex, kotesjavito, koteserosito, kotesregeneralo, ruzs es mas, hajapolas, serult haj, erosen igenybevett haj, hajkotes

Syoss 2024-es Intense Plex termékeinek mottója: Megtörhetetlen ragyogás! Ennek jegyében rendezték meg május végén a márka sajtóeseményét.

Az estet egy lenyűgöző tánc-show nyitotta, mely tökéletesen visszaadta a márka professzionális, mégis merész, lendületes, innovatív imidzsét. A tánc után az esemény házigazdája, Freddie köszöntötte a vendégeket, majd következett az est egyik fénypontja:

Klein Vanda, a Syoss Fashion Show 2023 pályázat nyertese a rendezvényen mutatta be idén alapított Vanda Klein márkájának első, 8 darabból álló CŒUR kollekcióját. A SYOSS Fashion Show 2024 második szakaszában, Garam Judit (NUBU) mentorálása alatt készült kollekció több évnyi tanulás és szakmai tapasztalat beérése, amelyre különösen nagy hatással voltak a tervező dániai élményei. A CŒUR kollekcióban minden ruhadarabot azokról a tanárokról, barátokról, családtagokról és kollégákról neveztek el, akik meghatározó szerepet játszottak Vanda tervezővé válásában – ez igazán különlegessé és személyessé teszi a darabokat. Így a romantikus minimalizmus jegyében született CŒUR nem csupán a ruhákról szól; hanem egyben tisztelgés a támogató hálózat előtt, amely a tervező útját formálta az elmúlt években.

syoss, intense plex, kotesjavito, koteserosito, kotesregeneralo, ruzs es mas, hajapolas, serult haj, erosen igenybevett haj, hajkotes

A minőség és az egyediség iránti elkötelezettség jegyében a tervező csak különleges, kiváló minőségű, „dead-stock” anyagokat és természetes szálakból készült fonalat használ. Ez a beszerzési folyamat nemcsak a fenntarthatóságot és a kivételes kézműves munkát garantálja, hanem hangsúlyozza, hogy minden kollekcióban limitált példányszámú darabokat kínáljon, ami tovább növeli a márka exkluzivitását. Minden Vanda Klein ruhadarab kizárólag megrendelésre készül.

A lenyűgöző bemutatón a ruhák mellett a haj is kiemelt szerepet kapott, a 8 modell haját Syoss hajfestékkel, hajápolókkal és hajformázókkal készítették a fodrászok az ápolt és ragyogó megjelenésért.

A modellek között feltűnt Görög Zita is, aki év eleje óta a Syoss egyik márkanagykövete. Zita már több eseményen, fotózáson is részt vett az együttműködés során, illetve a márka márciusi, Düsseldorfban tartott eseményén szintén kifutóra lépett. A németországi show-t és Zita vagány, rövid, frufrus frizuráját a márka új kreatív igazgatója, Kiyoko Odo készítette.
A budapesti show-n Vanda Klein ruhát viselt. Zitával Freddie beszélgetett a Syoss-szal való élményeiről, illetve a hajápolási szokásairól is. Emellett érdekes kulisszatitkok tárultak fel a modellvilág folyamatos változása kapcsán is.

syoss, intense plex, kotesjavito, koteserosito, kotesregeneralo, ruzs es mas, hajapolas, serult haj, erosen igenybevett haj, hajkotes

A színpadi elemek után a vendégek megismerkedhettek az új Syoss Intense Plex hajápolókkal és hajfestékekkel, valamint frizurafrissítésen és hajápolási tanácsadáson vehettek részt. A fantasztikus hangulatot különleges, japán ihletésű ételek és italok, valamint a Vasovszki Live zenekar által nyújtott különleges, elektronikus és klasszikus zene egyvelege garantálta.

A Syossról
A Syoss – a lakossági fogyasztókhoz szóló innovatív haj-megoldások márkája – professzionális teljesítményt és friss megjelenést biztosít kiterjedt hajápolási, hajfestési és hajformázó portfóliójával, mindig szem előtt tartva a legújabb trendeket. A japán Oszakában, 1977-ben szalon-exkluzív márkaként indult Syoss márkának japán esztétikai öröksége a szíve. 2008-as globális bevezetése óta a Syoss tudományosan megalapozott innovációkkal, professzionális teljesítménnyel, valamint szakszerűen összeállított összetevőkkel nyújt professzionális otthoni hajélményt. A több, mint 45 éves tapasztalattal a Syoss mindenkit arra hívatott ösztönözni, hogy bízzon egyéni megjelenésében és abban, hogy minden nap a legjobban érezheti magát. Mindenkit arra bátorít, hogy magabiztosan vegyen minden akadályt, ami szembe jön. A Syoss segítségével Ön és haja készen áll arra, hogy szembeszálljon a világgal.

Kapcsolódó bejegyzések