Post Image

A MEGHITT SZENVEDÉLY ÉRZÉKI RÓZSAFELHŐJE

Rúzs & Más / 2017-04-11

Nina Ricci 2015-ben indította útjára L’Extase illatuniverzumát. Az új illat, maga a meghitt szenvedély, amely a nők érzéki álmait öleli fel. A Nina Ricci Rose Extase egy könnyed felhő: egy rózsa bájos rezdülése mely a puha, érzéki bőr vonzerejével lép szövetségre.
Az Eau de Toilette Sensuelle ragyogó hullámzását a rózsa vibrálása kíséri, s így bontakozik ki egy magával ragadó utazás a finom érzékiség világába. A bőr bársonyos érzékiségét a szirmok rebbenő könnyedsége lengi körül. Illatok és érzelmek olyan virágzása ez, melyben a vágy és az érzések egy hatalmas lélegzetvétellé, dallamok és képek tökéletes harmóniájává olvadnak össze. Ragyogó, izzó impulzus, intenzív virágzás, mely a kiteljesedéshez vezet.

Rose Extase: a lángra lobbanó rózsa

Nina Ricci Rose Extase eau de toilette

VIBRÁLÓ NŐIESSÉG

Laetitia Casta és a Nina Ricci Ház nyerő párost alkotnak. Laetitia szépségének letisztultsága testesül meg a Rose Extase-ban. Az új illatban az ő érzékisége jelenik meg: a merészségének és nyíltságának keveréke, szembeötlően erotikus bája, ellenállhatatlan, fortélyok nélküli vonzereje, elbűvölő jelenléte, amelybe a tekintet bele veszhet.

VIBRÁLÓ PÁROSOK

Ami az alkotókat illeti, Francis Kurkdjian, a parfümök mestere Maia Lernout-tal közreműködve alkotott: „A Rose Extase egy vibráló, illatos rózsa virágzása a pézsma érzékiségével fokozva.”
Az illat beborítja viselőjét a teljesen kivirágzott rózsa és a rendkívül illatos szirmok elragadó sokaságával; a szikrázó málna és az érzéki vanília pézsma, a fehér fák végtelen csábításával burkolva, ámbrával. Ezek együttesen alkotják az Eau de Toilette Sensuelle-t, mely vágyakozástól vibráló illatot eredményez.

A BÁMULATOS RÓZSA

Az eleganciát és mértékletességet szem előtt tartva, a Nina Ricci párizsi szellemében a Rose Extase üvegét a couture clutch, a divatház emblematikus kelléke inspirálta. Az üveg teljesen rózsaszín, tökéletesen lágy, az eksztázis sokkja után bekövetkező teljességet idézi fel. A csomagoláson a rózsaszirmok egymásra simulnak. Mindegyikük egyértelműen az illat ígéretét hordozza.

Nina Ricci Rose Extase eau de toilette

Kiszerelése és javasolt fogyasztói ára:
Rose Extase Eau de Toilette 80ml – 27.000Ft
Rose Extase Eau de Toilette 50ml – 21.500Ft
Rose Extase Eau de Toilette 30ml – 15.500Ft
Megvásárolható: a Douglas, Müller, Marionnaud üzletekben, illetve a kiemelt magán parfümériákban

Kapcsolódó bejegyzések