Post Image

MEGEMELI A BŐRÖD, AMÍG ALSZOL: SHISEIDO VITAL PERFECTION ÉJSZAKAI SZÉRUM

Rúzs & Más / 2024-01-27

Az évek múlásával a nők gyakran találják magukat szemben a bőr öregedésének kihívásaival. A SHISEIDO által kifejlesztett Vital Perfection termékek nem csupán elfogadásra ösztönzik a nőket az idő múlásával, hanem célzott megoldásokat kínálnak a 40 év feletti nők számára a bőr megemelésére, feszesítésére és a ragyogás fokozására. Tudd meg, mit tud az új Vital Perfection LiftDefine Radiance éjszakai koncentrátum!

ReNeura Technológia – az idegtudomány kutatási eredményei a bőr regenerációjért

Az új éjszakai szérumot a ReNeura technológia ihlette, mely a SHISEIDO idegtudományi kutatásainak eredménye. Ez a technológia aktiválja a bőrsejtek “idegrendszerét”, újraaktiválva annak természetes regenerációs mechanizmusát, hogy hatékonyan küzdjön az öregedés jeleivel.

LiftDefine Radiance éjszakai koncentrátum: professzionális megoldás a bőr megereszkedése ellen

A SHISEIDO kifejlesztette a LiftDefine Radiance éjszakai koncentrátumot, mint szakértő megoldást a bőr megereszkedése ellen. Ez a termék ellenáll a bőr gravitáció általi megereszkedésnek, megőrzi az arc vonásainak határozottságát és újradefiniálja az arc kontúrjait. Használata az esti bőrápolási rutin utolsó lépése, elalvás előtt ajánlott.

shiseido, vital perfection, night serum, ejszakai szerum, megereszkedes, oregedo, antiaging, aging, lifting, ruzs es mas, 40-es

A Dinamikus Öv tudománya: belső antigravitációs rendszer

A SHISEIDO kutatói felfedezték a “DINAMIKUS ÖV” mechanizmusát, mely a szőrszálakhoz kötődő arrector pili izmok szerepét vizsgálja a bőr támogatásában. Ezek a függőlegesen elhelyezkedő izmok a bőr természetes antigravitációs rendszerét alkotják, segítve megelőzni a bőr megereszkedését. A dinamikus öv támogatása és erősítése kulcsfontosságú a fiatalos megjelenés fenntartásában.

Díjnyertes felfedezés

A SHISEIDO kutatói csapata, mely évek óta élen jár a bőr öregedésének megértésében, az IFSCC Kongresszuson rendszeresen díjakat nyer. Az új 4D-digitális bőr képalkotó technológiájuk segített az arrector pili izmok szerepének felfedezésében. Ez a technológia lehetővé teszi a bőr teljes digitális modelljének készítését, részletes elemzést adva a bőr dinamikájáról. A fiatal és idősebb bőr összehasonlításával a SHISEIDO kutatói felfedezték, hogy amikor a fiatal bőrt összenyomják, nem egyenletesen veszíti el alakját, hanem ellenáll a függőleges megereszkedésnek. Ezzel szemben az idősebb bőr egyenletesen veszít alakjából, mivel csökken a függőleges megereszkedéssel szembeni ellenállása.Ezek a felfedezések kikövezték az utat a megereszkedett bőr kezelésének új módja előtt!

LiftDynamic 4D Technológia

A LiftDynamic 4D technológia a bőr megereszkedése elleni küzdelemben alkalmazott forradalmi megközelítés. Édesgyökér kivonattal, regeneráló hatóanyag trióval, formáló masszázzsal és egyedülálló textúrával kombinálva helyreállítja a bőr természetes gravitáció-tűrő képességét, megemeli az arc kontúrjait és feszességet kölcsönöz.

Ez a kombináció egy erőteljes bőrápolási rendszer része, amely segíti a nőket abban, hogy büszkén vállalják önmagukat minden életszakaszukban, és hozzájárul a bőrük teljes potenciáljának megőrzéséhez.

A SHISEIDO Vital Perfection termékeivel minden nő számára lehetőséget teremthet arra, hogy idővel is ragyogóan szép maradjon. Legyen az idő múlása számunkra lehetőség a szépség felfedezésére és megtartására!

shiseido, vital perfection, night serum, ejszakai szerum, megereszkedes, oregedo, antiaging, aging, lifting, ruzs es mas, 40-es

Kapcsolódó bejegyzések