Post Image

MEGBÍZHATÓ ÉS MEGFIZETHETŐ: MARIONNAUD SKIN SYSTÉME

Rúzs & Más / 2022-01-19

A sajátmárkás termék mindig jó választás, hiszen ezekkel a termékekkel erősíteni akarják a márkanevet, azaz biztosak lehetünk a jó minőségben, emellett az áraik is kedvezőek. A Marionnaud Skin Systéme a bőr működését tiszteletben tartó arcápolók széles választékát kínálja. Ismerkedjünk meg elsőként a hatékony bőrápolás alapját képező a lépéshez elengedhetetlen arctisztítókkal.

Marionnaud Skin Systéme: Reset

A Skin Systéme arctisztítói nemcsak a sminktől és szennyeződésektől szabadítják meg a bőrt, de helyre is állítják! Gondosan válogatott összetevőkkel gondoskodnak a bőr védelméről és hidratálnak is. Különleges textúrájuk – a frissítő géltől a habos tejen át, a sárgabarackmaggal meghintett habig – élvezetessé teszi a bőrápolás első lépését. Választhatunk az 50 ml-es utazó és 500 ml-es gazdaságos kiszerelések közt.

marionnaud, skin systeme, reset, arctisztito, arctisztitas, sajat markas, tisztitas, micellas viz, sminklemoso, ruzs es mas

Skin Systéme Reset Micellás víz 
A Marionnaud micellás víz kíméletesen tisztítja a bőrt, megőrizve annak nedvességtartalmát.
Ez a 3-in-1 termék a tökéletes megoldás az elfoglalt nők számára. Bőrödet tisztává, frissé és csodálatosan puhává varázsolja. Miden bőrtípusra ajánlott.
Alkalmazása: Tisztítsd meg arcbőrödet reggel és este egy vattakorong segítségével.

Skin Systéme Reset Arctisztító
A Marionnaud arctisztítótej kíméletesen tisztítja meg arcbőrödet, miközben selymesen puhává varázsolja.
A zabkivonat és a Macadamia olaj gazdag és könnyű textúrája megőrzi a bőröd nedvességtartalmát, miközben eltávolítja a szennyeződéseket és a sminket. Minden bőrtípusra ajánlott.
Alkalmazása: Tisztítsd meg arcbőrödet reggel és este egy vattakorong segítségével.

marionnaud, skin systeme, reset, arctisztito, arctisztitas, sajat markas, tisztitas, micellas viz, sminklemoso, ruzs es mas

Skin Systéme Reset Sminklemosó
Intenzív 2 fázisú sminklemosó.
Minden típusú sminket hatékonyan eltávolít, beleértve a vízállósminket is. Bizonyított formulája dermatológiailag tesztelt. Normál és kombinált bőrtípusra ajánlott.
Alkalmazása: Használat előtt rázd fel. Távolítsd el a sminket egy vattakorong segítségével.

marionnaud, skin systeme, reset, arctisztito, arctisztitas, sajat markas, tisztitas, micellas viz, sminklemoso, ruzs es mas

Skin Systéme Reset Arctisztító gél 
Megtisztítja és megőrzi a bőr nedvességtartalmát, aminek eredményeképpen az arcbőröd tökéletesen tiszta lesz. Vízzel érintkezve a gél habzani kezd az arcbőrbe való masszírozás közben. Ezután könnyen eltávolítja a szennyeződéseket, könnyű formulájának köszönhetően a mindennapos használat során felfrissíti az arcbőrödet.
Bizonyított formulája dermatológiailag tesztelt. Ajánlott normál és kombinált bőrtípusra.
Alkalmazása: Körkörös mozdulatokkal masszírozd a gélt a nedves arcbőrödbe, majd bő vízzel öblítsd le. Szembe ne kerüljön.

Skin Systéme Reset Aracradír
Hámlasztja és kisimítja a bőr szerkezetét, melynek köszönhetően az arcbőr ragyogóan tiszta lesz. Az így megtisztított arcbőr tökéletesen felkészült a későbbi ápolási termékekre. Eltávolítja a szennyeződéseket és az elhalt hámsejteket. A különleges textúra shea vajjal gazdagítva láthatóan fényesebb, simább és tápláltabb arcbőrt eredményez. Bizonyított formulája dermatológiailag és szemészetileg tesztelt. Minden bőrtípusra ajánlott.
Alkalmazása: Használd igény szerint heti egyszer, kétszer, körkörös mozdulatokkal vidd fel a nedves bőrre, főként a T-vonal területére, majd langyos vízzel öblítsed le. Szembe ne kerüljön.

Kapcsolódó bejegyzések