Post Image

MÉG ILYET?! SZÍNMÓDOSÍTÓ CSEPPEK AZ ALAPOZÓNKHOZ!

Rúzs & Más / 2017-11-14

Mit szólna, kedves Olvasó, ha azt mondanám, hogy a nyitóképen látható két modell ugyanazt az alapozó árnyalatot viselik? Ugye nehezen hinné?

Más sminkimádókkal is biztosan előfordul néhányszor az év folyamán, hogy a bőrszín fényévnyi távolságra került az alapozó színétől. Ekkor vagy elballag az ember a drogériába egy világosabb alapozóért vagy nekiáll egy másik, világosabb vagy éppen sötétebb alapozóval összemixelni, hogy elkerülje a maszkhatást. Az Isadora felismerte a problémát és egy szuper praktikus termékkategóriát hozott létre, a Color Blendert, amit a színmódosító csepp kifejezés ír le a legpontosabban. Így nem kell a jól bevált alapozóból számtalan árnyalatot beszereznünk ahhoz, hogy bőrünk árnyalatához mindig pontosan, tökéletesen illeszkedjen. Amikor a nyaralás véget ér és elkezdjük elveszíteni napbarnította színünket, a hófehét, Light Blender, azaz a világosító csepp tesz jó szolgálatot. Minél világosabbá válik a bőrünk, annál bátrabban adjunk hozzá alapozónkhoz a cseppből. Ha gondolunk egyet és elkezdünk szoláriumozni vagy egy Karib-tengeri teleléssel lep meg életünk párja (bár úgy lenne!) jöhet a sötétítő Dark Blender és máris “bebarnul” az alapozó is velünk együtt.

Isadora Foundation Color Blender

A Color Blender cseppek magas koncentrátumban tartalmaznak folyékony pigmenteket rétegezhető formulával. Ami nagyszerű, hogy a cseppek bármilyen alapozóval használhatók, nem módosítják annak tulajdonságait (fedését, tartósságát). Természetesen Isadora alapozókkal működnek a legtökéletesebben. Bármilyen bőrtípuson használhatók, beleértve az érzékeny bőrt is. Adagolásukat megkönnyíti a kupakhoz rögzített pipetta.

Használat előtt alaposan rázzuk fel majd a pipettával cseppentsünk egy cseppet a kézfejünkre, ahogyan alapozónkból is. Először csak egy kis mennyiséget keverjünk bele, bánjunk vele óvatosan, mert nagyon tömény! Ha még nem megfelelő az árnyalat keverjünk hozzá még egy kicsit ujjbegyünkkel. Ha kész felvihető szivaccsal vagy az ujjainkkal!

Nálunk, civil felhasználóknál már csak a sminkesek örülhetnek jobban a színmódosító cseppeknek! Még ilyet!!

Isadora Foundation Color Blender

A cseppek ára: 8990 Ft/15 ml

MÉG ILYET?! SZÍNMÓDOSÍTÓ CSEPPEK AZ ALAPOZÓNKHOZ!
5 (100%) 2 vote[s]

Kapcsolódó bejegyzések