Post Image

A ZSÍROS BŐR FELLÉLEGZIK: FRISS ÉS MATT EGÉSZ NAP!

Rúzs & Más / 2021-04-12

A zsíros aknés bőr rendkívül elterjedt bőrprobléma: a tinédzserek akár 80%-át, míg a felnőttek akár 40%-át is közvetlenül érintheti. A zsíros, tág pórusú bőr állapotát nagyban ronthatják a külső tényezők: a stressz, a szennyezett levegő, az életmód egyes hatásai. Ezért sokan még 30 éves kor felett is keresik a megoldásokat a zsíros bőrre, kifényesedésre. Épp emiatt a Vichy Laboratóriuma úgy döntött, hogy a problémás bőr területén szerzett összes szaktudását felhasználja annak érdekében, hogy segítsen és hatékony bőrápolási megoldásokat nyújthasson a bőr szépségének és egészségének fenntartására. A Vichy felnőttkori zsíros bőrre kifejlesztett arcápolójáról korábbi cikkeimben már  beszámoltam. A felnőttek zsíros bőrének szakértő termékcsaládja, a Vichy NORMADERM nemrég egy különlegességgel bővült, a NORMADERM PHYTOSOLUTION mattító arcpermettel. A termékcsalád legújabb tagja hatékonyan kezeli a problémás bőrt, miközben frissítő hatású, és felszívja a felesleges olajat. Érzékeny bőrre és közvetlenül a sminkre fújva is használható.

– Minimalista összetételű
– Felszívja a felesleges faggyút
– Tartósan mattít

NORMADERM PHYTOSOLUTION MATTÍTÓ ARCPERMET

vichy, normaderm, phytosolution, arcpermet, mist, zsíros, zsíros bőr, akne, matt, kifényesedés, felnőttkori, rúzs és más, arcápoló, permet, arcpermet

Mattító arcpermet kombinált és zsíros bőrre, amely azonnal felszívja a fölösleges faggyút. Aminosavval dúsították a túlzott faggyútermelődés csökkentéséért, és hozzáadott vulkáni eredetű Vichy termálvízzel a bőr természetes védekezőképességének megőrzéséért. Minimalista összetétele mindössze 7 összetevőt tartalmaz. Bőrgyógyászatilag tesztelt, hipoallergén. Érzékeny bőrre is alkalmazható.
A nap folyamán bárhol, bármikor használható az azonnali matt és friss bőr elérésére. A készítmény használható önmagában, vagy bőrápolási rutin részeként is. Véd a levegő szennyező részecskéi ellen.

Használata: Fújjuk az arcra 15 cm távolságról. Közvetlenül sminkre is fújható!

Ára: 100 ml, 6 499 Ft

Kapható a gyógyszertárakban, illetve a gyógyszertárak webes felületein!

Kapcsolódó bejegyzések