Post Image

MATT RÚZS, AMI INTENZÍVEN HIDRATÁL: EZ A HYDRAMATIC

Rúzs & Más / 2023-03-15

Tudtad, hogy a rúzsod színével üzensz a külvilágnak? Ha például pirosat viselsz, azt üzened magadról: tudatos vagyok és határozott, engem nem lehet figyelmen kívül hagyni! A semleges, nude árnyalat visszafogott, gondoskodó nőre vall, aki szereti  ha komolyann veszik, a naracs azt üzeni: életvidám, optimista és bátor vagy. A mályva kifinomult, elegáns, intelligens nőt sejtet, a bordó rúzs által céltudatosnak, izgalmasnak tűnsz,  de olyannak, aki nem szeret a középpontban lenni, a pink viszont játékos, kalandos, energikus benyomást kelt, a lilától szexinek, titokzatosnak és elszántnak gondolnak. A halványrózsaszín bájos, romantikus léleknek mutat, a barna árnyalatai független, erős, kalandvágyó nőnek tüntetnek fel.

Fejezd ki önmagad a rúzsszíned által, és viseld örömmel izgalmas árnyalatú, hidratáló hatású Hydramatic rúzsokat!

avon, hydramatic, ruzs, matt, hidratalo, hialuronsav, apolo, ruzs es mas, smink

Természetesen az, hogy milyen rúzs után nyúlsz egy adott pillanatban, sokmindentől függhet: az alkalomtól, a ruhád színétől, a hangulatodtól. A fényes-matt textúrákat is szeretjük váltogatni, bár az utóbbi években a matt trend uralkodik. Sokaknak viszont gondot okoz az, hogy a matt rúzsok többnyire szárítják az ajkak vékony bőrét. Az Avon Hydramatic ajakrúzsokon évekig dolgoztak a fejlesztők, hogy ne kelljen többé kompromisszumot kötnünk, egyszerre élvezhetjük a matt színeket és a telt, hidratált ajkunk szépségét! Az 50%-ban hidratáló és bőrvédő összetevőket tartalmazó különlegesség az AVON első olyan matt rúzsa, amely a közepén hialuronsavat tartalmaz, így miközben matt finisű gyönyörű színekben pompázik, intenzíven ápolja ajkunkat.

avon, hydramatic, ruzs, matt, hidratalo, hialuronsav, apolo, ruzs es mas, smink

15 árnyalatának köszönhetően könnyen kifejezhetjük személyiségünket és hangulatunkat, élénk színeiből magabiztosságot és önbizalmat meríthetünk.

Professzionális TIPP a makulátlan ajakfestéshez: 
Ahhoz, hogy kihozhasd a maximumot rúzsod tartósságából, különösen fontos, hogy megfelelően előkészítsd ajkad. Első lépésben egy gyengéd radír vagy hámlasztó segítségével távolítsd el az elhalt hámsejteket, majd alaposan hidratálj. A hidratáló felszívódása után, egy kontúrceruza segítségével rajzold meg ajkad körvonalát, majd satírozd be egész felületét. Utolsó lépésként, vidd fel a kiválasztott Hydramatic rúzsod, és élvezd az egész napos színes hidratálást.
Ajánlott fogyasztói ára: 2999 Ft

avon, hydramatic, ruzs, matt, hidratalo, hialuronsav, apolo, ruzs es mas, smink

Kapcsolódó bejegyzések