Post Image

ÜDE MASZKÁLLÓ SMINK A MAX FACTORTÓL

Rúzs & Más / 2021-03-05

Igen, bevallom, én is ellustultam az elmúlt egy év alatt a sminkelést illetően itt a home office-ban. De lehetőség szerint igyekszem legalább egy kis szempillaspirált, alapozót feldobni, hogy a hozzám legközelebb állók ne a legrosszabb formámban lássanak naphosszat. Ha pedig online meetingem van, jöhet egy a rúzs is! A smink ugyanis nemcsak a megjelenésről szól, hanem a hangulat javításáról is, ami manapság különösen fontos. Arról álmodozunk, hogy visszatérjünk a normális életünkhöz, de addig biztonságban kell lennünk, kiemelten fontos, hogy viseljünk arcmaszkot. A Max Factor olyan kozmetikumokat kínál, amelyek a nap folyamán, még arcmaszk viselése mellett is, tökéletes és tartós hatást biztosítanak. Ezáltal – remélhetőleg – javul a hangulatunk és jobban érezzük magunkat a bőrünkben…

max factor, facefinity, all day, concealer, lipfinity, 24h, tartós, maszkálló, rúzs és más, tartós smink

A minap ez a csodás sminkszett érkezett hozzám. A 4 termék közül kettővel már régi szoros barátságot ápoltam: a csodaszép fedést adó és egész nap tartós Facefinity alapozóval és a kozmetikai piacon kapható egyik legtartósabb rúzzsal a Lipfinity-vel. Mostanában fontos szempont, hogy a sminkünk maszkálló legyen, de én egyébként is kedvelem a tartós sminkeket, mert nem hagynak foltot a ruháimon és a nyári melegben nem kenődnek el. Természetesen egyből kisminkeltem magam és a Max Factor-tól kapott fekete maszkkal le is teszteltem a végeredményt: jelentem, hogy a smink félnapi maszkviselés után sem hagyott semmi nyomt és ugyanolyan szép volt, mint reggel, amikor elkészítettem!

max factor, facefinity, all day, concealer, lipfinity, 24h, tartós, maszkálló, rúzs és más, tartós smink

max factor, facefinity, all day, concealer, lipfinity, 24h, tartós, maszkálló, rúzs és más, tartós smink

Fedezd fel te is és próbáld ki a sminkhez használt termékeket, amelyek ráadásul most a dm-ben akciósan kaphatók!

FACEFINITY ALL DAY FLAWLESS 3-IN-1 FOUNDATION

max factor, facefinity, all day, concealer, lipfinity, 24h, tartós, maszkálló, rúzs és más, tartós smink

A fejlett Flexi-hold™ technológiának köszönhetően az alapozó alkalmazkodik az arcbőrhöz, és egész nap tart. A formula érintésálló és ragyogó finisű.

– 3in1 alapozó
– 50-es árnyalat
– 3 professzionális termékelőny
– Bőrtökéletesítő sminkalap, fényvédőt tartalmazó alapozó és korrektor egyben
– Hibátlan matt arcbőr

A Max Factor 3in1 Facefinity alapozó 3 professzionális termékelőnyt egyesít egyetlen üvegcsében, így egész napos, hibátlan matt arcbőrt biztosít viselőjének. A Max Factor innovációja a bőrtökéletesítő sminkalap, a fényvédőt tartalmazó alapozó, valamint a korrektor tökéletes kombinációja.

LASTING PERFORMANCE FOUNDATION

max factor, facefinity, sminkújdonság, colour x-pert, divine lashes, highlighter, eyeshadow, smink, rúzs és más

A tökéletesen fedő, tartós alapozó akár 8 órán át tart, így hosszú ideig tökéletes arcbőrt biztosít.  Selymes formulája könnyedén felvihető.

– Érintésálló alapozó
– 8 órán át tökéletesen az arcbőrön marad
– Üde, hibátlan, sima és természetes eredményt biztosít

FACEFINITY ALL DAY CONCEALER

max factor, facefinity, all day, concealer, lipfinity, 24h, tartós, maszkálló, rúzs és más, tartós smink

Az Új Facefinity All Day Flawless korrektor teljes fedettséget és hibátlan bőrt biztosít. A Facefinity alapozóhoz hasonló Flexi-hold ™ technológiának köszönhetően tartós viseletet garantál, mindeközben könnyed, kellemes érzést nyújt a bőrönek.

LIPFINITY 24H

Max Factor Lipfinity rúzsok

Max Factor Lipfinity Lip Colour egy egyedülálló ajakrúzs, amely kétfázisú alkalmazásának köszönhetően hosszantartó, érzéki hatást biztosít. A Lipfinity szupertartós rúzsának kétlépcsős rendszerét két külön termék biztosítja: a tartós alapréteg és a hidratáló fedőréteg. Első lépésként használjuk a PermaTone hatóanyagának köszönhetően tartós, tökéletes színt garantáló alapréteget. Majd vigyük fel a hidratáló fedőréteget, mely csillogóvá varázsolja az ajkakat, miközben hidratálja is azokat.

– Szupertartós, kétlépcsős rendszerű rúzs. Kétlépcsős rendszerét két külön termék biztosítja: a tartós alapréteg és a hidratáló fedőréteg

Kapcsolódó bejegyzések