Post Image

LUSH DIGITÁLIS TALÁLMÁNY A MŰANYAGSZENNYEZÉS ELLEN

Rúzs & Más / 2019-06-20

A Lush digitális csapatának legújabb elképesztő találmánya a Lush Lens: a #LushLabs app új funkciója feleslegessé teszi a csomagolást, így csökkenti a termékek környezetterhelését. A telefonod kameráját és a gépi tanulást hasznosító módszer segítségével a Lush Lens magától felismeri az adott terméket, amiről egy gombnyomásra részletes összetevőlistát, használati utasítást és videókat kapsz.
Naponta körülbelül 8 millió darab műanyagszemét kerül a világ óceánjaiba. Évente 100 ezer tengeri emlős és teknős, illetve 1 millió tengeri madár pusztul el a műanyagszennyezés következtében. (A Surfers against Sewage statisztikái.) A Lush 30 éve gyárt pucér (csomagolásmentes) termékeket. A Lush Lens a következő lépés az egyszer használatos műanyagok teljes felszámolása felé vezető úton. A Lush teljes pucér kollekciója felismerhető a Lush Lens segítségével. A #LushLabs app új verziója 2019. június 1-től elérhető iOS és Android rendszerekre; indulását összekötötték a Lush legújabb, a tokiói Shinjukuban található üzletének megnyitójával – a technológia-központú vásárlási élményt kínáló bolt remekül hasznosítja a Lush Lens szuperképességeit.

A digitális innovációkkal egy időben a Lush két teknőcös újdonsággal ünnepli az óceánok világnapját.

TURTLETASTIC
Ajándékcsomag – / 33 790 Ft

A Lush Labs applikáció Lens funkciója fölöslegessé teszi a termékek csomagolását. Ezzel valamint apucér és újrahasznosított termékekkel veszi fel a Lush a műanyagszennyezés ellen harcot.

Az újrahasznosított kartonból készült ajándékot újrahasznosított PET-palackból készült szalag díszíti, belül pedig mindent megtalálsz, ami a hulladékmentes fürdőszobához kell: fürdőbombák, szappan, zuhanybombák, pucér tusfürdő, többször használható habfürdő, pucér arcápoló olaj, zselébomba, testvaj, pucér testápoló és egy parafatégely.

TURTLE POWER
Kendőcsomagolás – 1890 Ft / db

Lush, lens, műanyagszemét, digitális, applikáció, pucér, csomagolásmentes, újrahasznosított, rúzs és más

Egy újrahasznosított PET-palackokból készült kendő, melyet az Arthouse Unlimited alkotói által készített minta díszít. Az alkotás felhívja a figyelmet az óceánokban található műanyag veszélyeire. A mintát forró gőzzel nyomtatták fel a kendőre, ami egyszerre garantálja a színek élénkségének megőrzését és jóval kevesebb víz szükséges hozzá, mint a hagyományos módszerekhez.

A Lush kendőcsomagolásai megkönnyítik a fenntartható életet. Ha a hagyományos csomagolás alternatíváját keresed, mely kiegészítőként és táskaként is remekül beválik, a kendők hulladékmentes, számtalanszor újrahasznosítható megoldást kínálnak.

Kapcsolódó bejegyzések