Post Image

MEGÉRKEZETT A LOVE BEAUTY AND PLANET!

Rúzs & Más / 2018-10-02

A cím nem egy új, romantikus film címe hanem egy vadonatúj test-és hajápoló márkáé, amely minden ízében elkötelezett bolygónk védelme mellett. A Love Beauty and Planet kozmetikumok nemcsak bennünket, de Földünket is igyekeznek szebbé tenni: a vegán minősítésű termékek gondosan válogatott, etikus forrásból származó természetes illatösszetevőket tartalmaznak, flakonjaik és tégelyeik pedig 100% újrahasznosított műanyagból készülnek és újra is hasznosíthatóak!

IGEN Etikus forrásból származó olajok és esszenciák
IGEN Természetes összetevők
IGEN Vegán
IGEN 100% újrahasznosított műanyagból készült flakonok és tégelyek
IGEN Növényi alapú hidratálók
NEM parabének
NEM kőolaj származékok
NEM mesterséges színezékek

love beauty and planet, vegán, környezettudatos, rúzs és más, fair trade

4 féle összetételben élvezhetjük az elbűvölő illatú környezettudatos bőr- és hajszépítő kozmetikumokat: 

Murumuru vaj & Bulgáriai rózsa – Hidratálás és ragyogás (Hidratálás a festett hajnak, ragyogás bőrnek)

love beauty and planet, vegán, környezettudatos, rúzs és más, fair trade

Összetevő: Murumuru vaj
A murumuru az Amazonas dzsungeleiben honos pálmák dióféléhez hasonló termése. Az érett gyümölcs magvaiból kinyert növényi olaj a vaj, ami mesés hidratáló a bőr és a haj számára egyaránt.
Illatanyag: Rózsa
Rózsaszín termékeikhez használt esszencia Bulgária lenyűgöző vidékéről, a mesés Rózsák völgyéből származik. A legtisztább aromákért a rózsaszirmokat kora hajnalban, gondosan kézzel válogatják és gyorsan feldolgozzák. Az így kapott rózsakivonat gazdag és mély, meleg virágos jegyeket hordoz, szinte mézszerű állaggal.

Termékek:
Blooming Colour sampon és hajbalzsam
Bountiful Moisture tusfürdő,
Delicious Glow testápoló, testvaj, testradír

Kókuszvíz & Mimózavirág – Volumen és frissesség (vékonyszálú hajra és fáradt bőrre)

love beauty and planet, vegán, környezettudatos, rúzs és más, fair trade

Összetevő: Kókuszvíz
A kókuszvíz a fiatal, zöld kókuszdióból nyert folyadék, mely a trópusokon évszázadok óta kedvelt és használt összetevő, de a modern egészségtudatos életmód egyik nagy újrafelfedezése. Ezt a csodás alapanyagot a hawaii őslakosok „mennyei harmatként” emlegetik, és van is miért így hivatkozni rá. Szuper hidratáló hatása feltölti és revitalizálja a bőrt a nélkül, hogy elnehezítené a hajat.
Illatanyag: Mimózavirág
A mimózavirág hosszan tartó, erőteljes zöldes-virágos aromája az indai jázmin illatára emlékeztet, fűszeres fenyőmézzel és gyümölcsös málnajegyekkel kombinálva. Az intenzív szívillat alapanyagát a mimózavirágról kézzel gondosan válogatott szirmok kivonásával nyerik, a klasszikusabb aroma pedig a növény többi részéből – virág, levelek és szár – származik.

Termékek
Delicious Glow sampon, hajbalzsam, szárazsampon
Radical Refresher tusfürdő

Sheavaj & Szantálfa – Selymes hidratáltság (Száraz hajra és száraz bőrre)

love beauty and planet, vegán, környezettudatos, rúzs és más, fair trade

Összetevő: Sheavaj
Ahogy a szépségre időt kell szánni, úgy a zamatos sheavajra is várni kell. Az értékes növényi olajat a sheafa gyümölcséből nyerik, a préselést pedig egy 10-15 éves érési folyamat előz meg. Ez a kivételes összetevő csodásan hidratál és táplál, feltölti a bőrt és a hajszálakat. Egészség minden cseppje.
Illatanyag: Szantálfa
A szantálfa 10-15 éves érési folyamatot követően válik alkalmassá arra, hogy a parfümőrök egy 50 órás desztillációs folyamat során kivonatolják az értékes esszenciális olajat. A gyantaszerű fejillat idővel krémes, fás, balzsamos jegyekkel gazdagodik, a végeredmény pedig egy különösen egzotikus aroma.

Termékek
Majestic Moisture tusfürdő
Shea Velvet testápoló és testvaj

Kókuszolaj és Ilang-ilang – Éltető táplálás (sérült, töredezett hajra)

love beauty and planet, vegán, környezettudatos, rúzs és más, fair trade

Összetevő: Kókuszolaj
A Love Beauty and Planet termékekben használt, fenntartható forrásból származó kókuszolaj a Fülöp-szigetekről származik, ahol a helyiek a kókuszpálmát „Élet fája” néven emlegetik. Ez a fenséges alapanyag a szépségápolásban, mint hidratáló csodaszer vált ismertté, de felhasználási formája végtelen – előszeretettel alkalmazzák élelmiszerekben és egészségmegőrzés céljából is.
Illatanyag: Ilang-ilang
Az ilang-ilang élettelteli, vidám és mély tónusú illata az egyik nagy kedvenc a parfümiparban. Fő motívumai a virágos-jázminos jegyek, amik gyümölcsös fűszeres felhangot kapnak. A sárga virágok – mint amilyen az ilang-ilang is – gazdag esszenciális olajtartalma erőteljesebb a zöld növényekhez képest, ezért a hajnali gondos válogatást követően a szirmokat azonnal desztillálják, hogy megőrizzék legtisztább aromájukat.

Termékek
Hope and Repair sampon és hajbalzsam

love beauty and planet, vegán, környezettudatos, rúzs és más, fair trade

Kapcsolódó bejegyzések