LIMITÁLT ILLATOK LETTEK A KEDVENCEKBŐL

Rúzs & Más / 2018-12-21

December elején mutatkozott be a Lush legújabb közösségi illatkollekciója, a vásárlók kedvenc termékeinek illatát viselő parfümökkel, parfümolajokkal és testpermetekkel. A közösségi kedvencek minden egyes darabja kézzel, kis mennyiségben készült. A limitált kiadású termékek csak rövid ideig elérhetők ITT, érdemes lecsapni rájuk!

Parfümolajok

Lush, limitált, közösségi, illat, rúzs és más, parfüm

Lord of Misrule – Parfümolaj
7290 Ft / 15ml

Egy pajkos, alkoholmentes olaj, mely szinte szikrázik a bőrön. A tömjén illata táncra perdül a testeden, míg az ínycsiklandóan pikáns vanília és feketebors fényűző pacsuliágyon egyesül. Az édes és fűszeres illatok násza előcsalja a sötét, füstös alapjegyeket.

Butterball – Parfümolaj
4490 Ft / 15ml
Kényeztesd a bőröd ezzel a fülledten érzéki, alkoholmentes parfümolajjal. A porcukros, pézsmás, csokoládés jegyeket az igéző ylang ylang teszi részletgazdagabbá. Gyengéd, mégis szenvedélyes olaj a kakaós édességek kedvelőinek.

American Cream – Parfümolaj

Lush, limitált, közösségi, illat, rúzs és más, parfüm

5690 Ft / 15ml
Elbűvölő vaníliás illat, egy csipetnyi eperrel. Ez az alkoholmentes parfümolaj a delejező muskotályzsája és a bársonyos benzoé illatával láncol magához. A visszafogottan virágos illatjegyek alatt az egyszerre megnyugtató és érzéki vanília hív új kalandokra.

Yog Nog – Parfümolaj
5690 Ft / 15ml

Sütis, alkoholmentes parfümolaj a vajkaramella aromájával. A szegfűszegolaj, az otthon melege és a gőzölgő karácsonyi sütemények illata egyetlen üvegcsében, az igazi ínyenceknek. A füstösen édes zsarátnok, a pompás ylang ylang és a pézsma feledhetetlen illatától nem tudsz majd szabadulni.

Grass – Parfümolaj
7290 Ft / 15ml
Az első nyári reggelek hangulata egy alkoholmentes parfümolajban. A frissen nyírt fű és a neroli illata, egy csipetnyi ibolyával megbolondítva. A szantálfa földes aromája megtelepszik bőrödön. Friss gyümölcsök és füst; bergamott és gyógynövények elegye. Nem olyan, mint a túlédesített “zöld” parfümök – a Grass egy kompromisszummentes erdei illat.

Parfümök

Yog Nog – Parfüm
9490 Ft / 30ml
Ha igazi ínyenc vagy, próbáld ki ezt a krémes, sütis, vajkaramellás parfümöt. A szegfűszegolaj, az otthon melege és a karácsonyi torta cukormázának édes roppanása egy üvegcsében. A füstösen édes zsarátnok, a pompás ylang ylang és a pézsma feledhetetlen illatától nem tudsz majd szabadulni.

American Cream – Parfüm
9490 Ft / 30 ml
Elbűvölő vaníliás illat, egy csipetnyi eperrel. Ez az ínycsiklandó parfüm a delejező muskotályzsálya és a bársonyos benzoé illatával láncol magához. A visszafogottan virágos illatjegyek alatt az egyszerre megnyugtató és érzéki vanília hív új kalandokra.

Grass – Parfüm
11 990 Ft / 30ml
Az első nyári reggelek hangulata egy zöldes illatú parfümben. A frissen nyírt fű és a neroli aromája, egy csipetnyi ibolyával. A földes szantálfa megtelepszik a bőrödön. Friss gyümölcs is füst; a bergamott és a gyógynövények elegye. Ez nem egy túlédesített “zöld” parfüm – a Grass egy kompromisszummentes erdei illat.

Lord of Misrule – Parfüm

Lush, limitált, közösségi, illat, rúzs és más, parfüm

11 990 Ft / 30 ml

Egy pajkos parfüm, mely szinte szikrázik a bőrön. A tömjén illata táncra perdül a testeden, míg az ínycsiklandóan pikáns vanília és feketebors fényűző pacsuliágyon egyesül. Az édes és fűszeres illatok násza előcsalja a sötét, füstös alapjegyeket.

Butterball – Parfüm
7490 Ft / 30ml
Kényeztesd a bőröd ezzel a fülledten érzéki, kakaós parfümmel. A porcukros, pézsmás, csokoládés jegyeket az igéző ylang ylang teszi részletgazdagabbá. Gyengéd, mégis szenvedélyes parfüm a csokoládé kedvelőinek.

Testpermetek

Golden Pear – Testpermet
7590 Ft / 200ml

Az érett, ropogós gyümölcs illatának a szantálfa ad lelket; ne hagyd ki ezt a csillámlóan körtés testpermetet. A pezsgő és a friss gyümölcs aromája a fűszeres kardamom, pézsma és mimóza varázslatával találkozik. Figyeld közelről, ahogy az első körtés jegyek a tested melegének hatására egy mélyebb, sötétebb, ínycsiklandóbb illattá állnak össze a bőrödön. Beleharapsz?

Big – Testpermet
9490 Ft / 200ml
Ez a légiesen könnyű, napfényesen citrusos testpermet meghökkentően szuggesztív. A narancsvirág és a neroli édesen mediterrán hangulatát a lédús mandarin ellensúlyozza, a végeredmény pedig egy mámorítóan virágos aroma. Képeslapokra illő, tündöklő illat, tele könnyed, nyárias jegyekkel. A bőrödön soha nem ér véget a vakáció.

Avocado Co-Wash Testpermet
7590 / 200ml

Ez az ínycsiklandóan fanyar és szívszorító testpermet intenzív, gyümölcsfagylaltos illatként gondolja újra az avokádót. A nyárias bergamott és kubebaolaj illatjegyeinek alapját a fás fenyőtömjén adja – a végeredmény egy harmatos, csábítóan friss testpermet, mely szinte ragyog a bőrön.

Calacas Testpermet

Lush, limitált, közösségi, illat, rúzs és más, parfüm

7590 Ft / 200ml
Élvezd ezt a zabolátlan, karneváli testpermetet. Az ínycsiklandó Calacas a Día de los muertos, a mexikói halottak napja utánozhatatlan hangulatát festi a bőrödre. A lime szúrós illata szinte átdöfi a fenyőtömjén sötét szívét, míg egy csipetnyi ibolya rejtélyes mellékjegyet ad az aromához. Természetfelettien erős illat az ünnepekre. .

LIMITÁLT ILLATOK LETTEK A KEDVENCEKBŐL
4.3 (86.67%) 3 vote[s]

Kapcsolódó bejegyzések