Post Image

SÁRGÁBA ÖLTÖZÖTT A GUCCI FLORA GARDENIA

Rúzs & Más / 2018-07-25

A virágzás időszakának színeit és a hozzá kötődő érzelmeket idézi a Gucci csodás, limitált kiadású Flora Gorgeous Gardenia illata, melynek új illatüvege a körömvirág élénksárga színárnyalatában pompázik. Ez a szín a rendkívül különleges, virágokat és rovarokat ábrázoló Gucci Flora minták színpalettáján is megtalálható.

A Gucci népszerű illata egy új, érzéki reklámkampányban tűnik fel, a modern romantika jegyében. A gyönyörű modell, Ellie Giddings rózsaszín szaténruhában és aranyszínű koronában pihen a krémfehér szirmok lágy ölén.

A limitált kiadásban kapható lakkozott, hatszögletű üveg szemet gyönyörködtető látványt nyújt napsárga színével. Az élénk színt remekül ellensúlyozzák a fekete betűk és a csinos fekete masni. Az illatüveggel harmonizáló sárga kartondobozt merész színekben pompázó Flora mintázat díszíti.

A Gucci Flora Gorgeous Gardenia Limited Edition a modern nőiesség megtestesülése. Az illatok nyelvén magasztalja a virágba boruló cserjék frissen kinyílt virágainak légiességét és rabul ejtő, gazdag aromájukat. A virágos illat fejjegyei közt megtalálhatók a piros bogyós gyümölcsök és a körte, a szívjegyek között pedig a gardénia és a frangipani virág. Az illatkompozíció alapját az érzéki patchouli és a barnacukor adja.

Megvásárolható: 2018. júliustól kizárólag a Douglas Parfümériákban (exkluzív illat)

Ára: GUCCI Gorgeous Gardenia Limited 2018 EDT 50ml – 23.990Ft

SÁRGÁBA ÖLTÖZÖTT A GUCCI FLORA GARDENIA
4 (80%) 2 vote[s]

Kapcsolódó bejegyzések