Post Image

LEPJÜK MEG AZ ARCUNKAT RAGYOGÓ SZÍNEKKEL!

Rúzs & Más / 2017-04-21

Emeljük ki és formázzuk arcunkat a Nu Colour LightShine Blush Duo arcpirosító segítségével és mutassuk meg tökéletesen kiemelt arccsontunkat!
A Nu Skin dekorkozmetikai újdonsága, a sokoldalú pirosító- és kiemelőpúder könnyedén felvihető és tökéletesen eldolgozható, ezáltal fokozza az arc természetes, egészségtől kicsattanó ragyogását.
A természetes árnyalatok egészséges külsőt, a járomcsonton használva pedig kifinomult megjelenést kölcsönöznek. Hosszan tartó, divatos színekben kapható, meleg és hideg árnyalatokban egyaránt, így minden arcszínhez találunk megfelelőt. A selymesen puha púder természetes ragyogást kölcsönöz. Három harmónikus összeállításban kapható: rózsás, barackos és bronzos árnyalatban: Blossom Pink, Peach Cloud és Nude Tan.

Nu Colour Light Shine Blush duo, arcpirosító és kiemelő a Nu Skin újdonsága

Használatuk:
A praktikus duók háromféle képpen is használhatóak: a halványabb, csillogó árnyalat kiemelésre szolgál, a sötétebb árnyalattal kontúrozhatunk, a két árnyalat keveréke finom arcpír. A gyors és könnyed korrekciókhoz alkalmazzuk a tartóban található puha ecsetet.

A Nu Colour LightShine Blush arcpirosító duó ára 5% online kedvezménnyel: 15.624 Ft

Nu Colour Light Shine Blush duo, arcpirosító és kiemelő a Nu Skin újdonsága

Kapcsolódó bejegyzések