Post Image

LEGYEN OLYAN EGYEDI A PÉNZTÁRCÁD, AKÁRCSAK TE!

Rúzs & Más / 2018-08-15

Különleges, monogramoztatható pénztárcák képében, formabontó színvilággal, vibráló színekkel érkeztek meg a legújabb STUDIO JULIANNIE darabok.

Pénztárcáik elkészítésénél a tervezők és kivitelezők egyaránt minden apró részletet figyelembe vettek. Ahogy azt a márkától megszokhattuk, a külső design mellett a pénztárca belső kialakítására és a kiváló minőségre is nagy gondot fordítottak. A legújabb kollekciós darabok puha tapintású marhabőrből készültek és jelenleg 3 különleges színben – arany, ezüst, metállila – érhetőek el.

JuliAnnie pénztárca, magyar dizájner, kiegészítő, rúzs és más

Legújabb kollekciójukkal is szerettek volna színt vinni a mindennapokba. Úgy gondolták, öröm lesz elővenni egy letisztult, mégis színeiben vibráló, energiát adó pénztárcát, amit még személyessé is tehetünk egy-egy felirattal vagy névvel.

A nagy méretű STUDIO JULIANNIE pénztárcák fazonja elegáns. A pénztárca körcipzáras, egyetlen mozdulattal nyitható és csukható. Belsejük praktikus elrendezésű. Papírpénztartó rekeszt, kártyatartókat, irattartó helyet és cipzáras aprópénztartót is találunk bennük. Csuklópántjának köszönhetően kézre is akasztható, emellett egyedi, stílusos, praktikus és kényelmesen használható a mindennapok során.

Különleges színének, formájának és méretének köszönhetően egy buliban is megállja a helyét. A csuklónkon viselve tökéletes megoldás egy elegáns ruhához, és még a mobiltelefonunk is elfér benne.

JuliAnnie pénztárca, magyar dizájner, kiegészítő, rúzs és más

Kapcsolódó bejegyzések