Post Image

LEGYÉL TE IS A MELLRÁK ELLENI KÜZDELEM RÉSZESE!

Rúzs & Más / 2019-10-10

Októberben, a mellrák elleni küzdelem hónapjában itt az ideje, hogy emlékeztessük nőtársainkat a betegség veszélyeire, az önvizsgálat fontosságára. Ehhez néha elég, ha egy figyelemfelkeltő kép eszünkbe juttatja azt, hogy igenis fontos, hogy odafigyeljünk magunkra és egészségünkre. Éppen ezért, csatlakozz Te is az AVON #figyelekmagamra kezdeményezéséhez és segíts abban, hogy ez az üzenet minél több nőhöz eljuthasson.

Belegondoltál már abba, hogy mennyit foglalkozol az egészségeddel és mennyit a szépségeddel? A legtöbb nő a rohanó mindennapokban nem szán elég időt az egészségére, pedig ez a minimális odafigyelés akár az életét is megmentheti. Az egyik ilyen havi rutin az emlő önvizsgálat, amely csupán néhány percet vesz igénybe. A mellrák hihetetlenül sok nőt érint, a World Cancer Research Fund kutatása szerint a tavalyi évben 2 millió új nőt diagnosztizáltak a betegséggel. Csak hazánkban évente 2000 nő életét oltja ki ez a betegség, pedig ha időben diagnosztizálják, akkor a legtöbb esetben gyógyítható lenne.

Az AVON októberben elindított kezdeményezésének célja, hogy összefogással és a közösségi média erejével felhívják a nők figyelmét a mellrák veszélyeire és az önvizsgálat fontosságára. A kampányhoz három egyszerű lépéssel bárki csatlakozhat:

1.) Rajzold fel a remény szalagját egy pink rúzzsal a tükörre
2.) Készíts ezzel egy tükör selfie-t
3.) Oszd meg a képet Facebookon vagy Instagramon és lásd el az alábbi hashtagekkel: #figyelekmagamra #breastbreak

mellrák, önvizsgálat, figyelemfelhívás, kampány, üzenet, egészség, megelőzés, rúzs és más

Az AVON hisz abban, hogy együtt még többre vagyunk képesek és összefogásunkkal sok hölgytásunknak nyújthatunk segítséget. Csatlakozz te is a kezdeményezéshez, és legyünk együtt részesei a mellrák elleni harcnak!

Kapcsolódó bejegyzések