Post Image

LÉGY SZABAD, LÉGY ÖNMAGAD: EVE TRUTH

Rúzs & Más / 2019-02-19

Fénysugár a februárban, a tavasz reménysége, az Avon Eve sikerillatainak legújabbika, az Eve Truth parfüm. A meseszép üvegre, benne a halványzöld, friss illattal öröm ránézni! A “Légy szabad, légy önmagad!” mottóval született illat arra inspirál, hogy mutasd meg ki is vagy valójában! Nem kell többé álarcot viselned, nem kell tökéletesnek látszanod!

Inspiráló kompozíció

Az Eve parfümcsalád legújabb tagja az Eve Truth arra született, hogy a nők egyéni szépségét hangsúlyozza. Legyünk bátran olyanok, amilyenek valójában vagyunk, a hibáinkat is magabiztosan felvállalva és ösztönözzük erre a számunkra fontos nőket. A női természet báját kiemelő friss, virágos parfüm segít megélni a saját, teljesen egyedi és megismételhetetlen szépségünket.

A gyönyörű, csiszolt gyémántra emlékeztető üvegbe zárt illatkompozíció összetevői között megtalálható az elbűvölő csillaggyümölcs, a nőies és elegáns rózsaszín frézia és a bársonyos cédrusfa is.

Eve Truth parfüm, Avon, Eva Mendes, illat, rúzs és más

A modell, továbbra is az egzotikus szépségű Eva Mendes, akit már a korábbi Eve illatok kampányaiban is megcsodálhattunk.

A parfüm mellé egyező illatú dezodort, testápolót és mini parfümöt is bevezet a márka.

Ajánlott fogyasztói ára: Eve Truth Parfüm 5 999 Ft/50 ml – február 28-ig 35% kedvezménnyel szerezheted be!

Eve Truth parfüm, Avon, Eva Mendes, illat, rúzs és más

 

LÉGY SZABAD, LÉGY ÖNMAGAD: EVE TRUTH
5 (100%) 2 vote[s]

Kapcsolódó bejegyzések