Post Image

KIVÁLÓ HAJÁPOLÁSI ÚJDONSÁGOKAT AJÁNL A PROFIMED

Rúzs & Más / 2021-06-21

Az egyik legkedvesebb professzionális hajápoló márkámról, a Lee Stafford-ról bővebben korábbi cikkemben már beszámoltam, de annyi mindenképp álljon itt, hogy az idén 20 éves márkát, melynek széles palettáján mindenféle hajtípus, mindennemű problémájára találunk megoldást, egy a szakmáját szemvedélyesen szerető fodrász hozta létre. Minden elhivatottsága benne van a nevét viselő, magenta, pink, lila és rózsaszín csomagolásokban tündöklő hajápolókban. Nézzük milyen Lee Stafford újdonságok közt csemegézhetünk a Profimed üzleteiben és weboldalán:

Lee Stafford Bleach Blondes

lee stafford, bleach blondes, hair apologize, fresh clean, grow fast, haj, hajápolás, professzionális, szőke, ruzs es mas

Ahhoz, hogy a szőke hajszín tökéletes és ragyogó legyen, gondoskodnunk kell a haj megfelelő ápolásáról. A festés, a formázás és a környezeti hatások miatt a szőke haj könnyen erejét és természetes vitalitását veszti. A stresszhatásoknak kitett haj fénytelenné és sérülékennyé válik. A Bleach Blondes termékek segítenek helyreállítani a haj szerkezetét, feltöltik a szükséges anyagokkal és erősítik a gyökerektől egészen a hajvégekig. A sampon, a maszk és a kondicionáló három lépésben történő használatának köszönhetően haj ismét selymesen sima, egészséges és hidratált lesz. A termékcsalád tápanyagtartalmának köszönhetően frissen tartja a szőke tónusokat.

Lee Stafford Bleach Blondes Ice White

lee stafford, bleach blondes, hair apologize, fresh clean, grow fast, haj, hajápolás, professzionális, szőke, ruzs es mas

Hozzuk vissza a jeges, ezüstszürke vagy platina tónusokat, miközben megőrizzük a hajunk egészségét! A Bleach Blondes Ice White maszk megőrzi és helyreállítja a szőke színárnyalatokat a kék pigmentek által. Élénkíti a hajszínt, és hűvös-hamuszürke hatást nyújt, miközben csökkenti a károsodást és kiegészítő tápanyagokat biztosít a hajnak. Ez a tápláló tonizáló maszk megvédi a hajat a károsodásoktól, és pótolja a hajszínezés, az UV-sugarak és a hő által elvesztett keratint. A sampon, maszk és kondícionáló segítségével három lépésben tehetünk szert “sarkvidéki hűvös” árnyalatra, valamint hajunk selymesen sima, egészséges és hidratált lesz.

Lee Stafford Hair Apology intenzív ápoló balzsam 

lee stafford, bleach blondes, hair apologize, fresh clean, grow fast, haj, hajápolás, professzionális, szőke, ruzs es mas

A Lee Stafford Hair Apology intenzív ápoló balzsamot a sérült, túlzottan megterhelt haj intenzív ápolására fejlesztették ki. Hidratálja, helyreállítja a rugalmasságot, ragyogást és tápanyagokat biztosít a haj számára. A B5 provitamin erőt, fényt és puhaságot kölcsönöz a hajnak. Egzotikus kakaóvaj védi a hajat a kiszáradástól, helyreállítja vitalitását, ragyogó fényét, valamint rugalmasságát a magas antioxidáns- és tápanyagtartalomnak köszönhetően. Az Aloe Vera sokoldalú gyógyír és tápanyag, helyreállítja a sérült hajszövetet, felgyorsítja a haj növekedését és megakadályozza a hajhullást. Napraforgómag-olaj segít megőrizni a haj hidratáltságát, egyben természetes UV- és színvédelmet biztosít. Mindennapi használatra alkalmas és vegánok is használhatják.

Lee Stafford Fresh Hair szárazsampon rózsaszín agyaggal

Frissítő száraz sampon, ami nagyszerű segítség kirándulásokkor, vagy amikor nincs időnk hajat mosni. A dél-franciaországi rózsaszín agyag egyedülálló tulajdonságainak köszönhetően nem terheli meg a hajat, ugyanakkor frissességet és volument kölcsönöz neki.

Kapcsolódó bejegyzések