ÉLETEREJÉT VESZTETT HAJUNKAT TÁPLÁLJUK KÓKUSSZAL!

Rúzs & Más / 2016-12-30

A kókuszolaj mostanság nagy népszerűségnek örvend – nem véletlenül! A kókusz sok egyéb közt a hajra is kitűnő hatással van: revitalizálja, hidratálja, védi, kondícionálja, fényessé és illatossá teszi a hajat. A kókusz olaj természetes tápláló, amely nélkülözhetetlen proteineket
tartalmaz a károsodott haj táplálására és helyreállítására. Lee Stafford új termékcsaládja a CoCo LoCo kókuszolajjal van tele! Ha elégedetlenek vagyunk a hajunkkal, ragadjunk kókuszdiót!

Lee Stafford CoCo LoCo hajápolók kókuszolajjal

Lee Stafford CoCo LoCo Sampon, kókusz olajat tartalmazó hidratáló sampon az első lépés a bársonyosan puha, ragyogó hajért.

TIPP: Mindig kétszer samponozzunk! MIÉRT? Az első samponozás felhabosít és eltávolítja a piszkot, olajat, szennyeződést – ezért nem habzik túlságosan az első alkalommal. A második samponozásnál viszont sokkal jobban habzik, hajunk felfrissül és nagyszerűen illatozik!

A hajmosást mindig kövesse kondícionálás: balzsamra fel!
A Lee Stafford CoCo LoCo Kondicionáló friss trópusi illattal – második lépés a bársonyosan puha, tündöklő hajért.

Egy kis kényeztetés a hajnak: Lee Stafford CoCo LoCo Tápláló Maszk

A könnyű és krémes Kókusz Maszk visszaadja a haj életerejét.

TIPP: Ha maszkkal szeretne extra táplálást nyújtani a fénytelen, erőtlen hajnak, azt mindig a sampon és a kondicionáló közti lépésként tegye! MIÉRT? Samponozás után a hajszál szerkezete nyitva van, így a maszk könnyen a haj belsejébe tud jutni. A kondicionáló pedig bezárja a hajszerkezetet a Kókusz Maszk minden értékes, hidratáló összetevőjével együtt.

Lee Stafford CoCo LoCo 11 Előny – hajszárítás előtti krém
A stressz-mentes hajszárításhoz készített termék jobb, kellemesebb, könnyebben kezelhető hajat eredményez. Ez a tökéletes termék 11 áldásos hatást nyújt: Növeli a ragyogást · puhaságot kölcsönöz · kondicionál · kisimít · erősít · táplál · javítja az alkalmazkodóképességet · segít helyreállítani a roncsolódott hajat · védelmet nyújt a pára ellen · védelmet nyújt a színkopás ellen meleg elleni védelemmel.

Lee Stafford CoCo LoCo hajápolók kókuszolajjal

Lee Stafford CoCo LoCo Coconut Balzsam – Tündöklő, boldog haj bármikor, bárhol.

A szilárd hidratáló kókusz balzsam feloldódik a tenyerünkben, védelmet nyújt, nyugtat, csillogóvá teszi és formázza a hajat. Használjuk akárhogy, akárhol, akármikor, száraz, vizes, vagy nedves hajon. Kezdjük egy borsónyi mennyiséggel – a kevesebb mindig több!

A termékcsalád kínál még hidratáló hajápoló spray-t is, mely helyrehozza a sérült hajszálakat. A Lee Stafford CoCo LoCo Coconut Hajápoló Spray úgy néz ki, mint a tej, de úgy működik, mint az olaj! Hidratáló infúzió a haj életrekeltéséhez. Kibogoz, felfrissít, revitalizál, a hajat bársonyosan puhává és csillogóan tündöklővé teszi

Lee Stafford CoCo LoCo hajápolók kókuszolajjal

A termékek 2790 és 3190 Ft-os áron kaphatók a www.salontrend.com weboldalon.

Kapcsolódó bejegyzések