Post Image

LASSAN NŐ A HAJAD? MEGÁLL EGY HOSSZNÁL? OLVASD EZT EL!

Rúzs & Más / 2020-09-17

Nehezen nő a hajad, vagy ne nő tovább egy bizonyos hosszon túl? Szeretnéd, ha a hajad hosszú lenne, annak ellenére hogy festeted vagy szőkítteted? Szeretnéd megerősíteni sérült, töredezésre hajlamos hajad? Ez esetben a Redken professzionális hajápolási márkának jó híre van számodra: megérkezett az Extreme Lenght termékcsalád. Ennek azonban volt már előzménye:

A redken a hosszú haj élharcosaként 2015-ben bevezette a hatalmas sikert arató Extreme Length primer-t és sealer-t – természetesen a Rúzs és Más is beszámolt róla egy cikkben. A szalonvendégek 80 %-a rendszeres használójukká vélt, a Redken legkeresettebb hajápolási termékcsaládja lett. A vendégek 75 %-a látható eredményt tapasztalt.

Az Extreme Length pontosan azt kínálja, amit oly sokan keresnek: választ arra, hogyan érhetik el hajuk maximális hosszát.

redken, extreme lenght, biotin, hosszú haj, hajnövesztés, extreme, professzionális, fodrász, fodrásszalon, rúzs és más

Növeszd hajad akár 15 cm-rel hosszabbra egy év alatt biotinnal gazdagított új Redken Extreme Length  termékek rendszeres használatával:

  • 87%-kal kevesebb töredezett haj
  • 78%-kal kevesebb szálkás hajvég
  • hajnövekedést támogató hatás a maximális hajhossz eléréséért
  • hajrostok megerősítése
  • a természetes fény megújítása

A hosszabb és erősebb haj professzionális receptje, azaz a termékcsalád legfontosabb hatóanyagai:  biotin + ricinusolaj + szójaprotein

REDKEN EXTREME LENGTH TERMÉKCSALÁD BIOTINNAL

Kinek való az új, Redken Extreme Lenght termékcsalád? Azoknak, akiknek nehezen nő a hajuk, mivel az akár genetikai okokból, akár hajfestés vagy szőkítés következtében igénybevett, sérült vagy töredezésre hajlamos!

redken, extreme lenght, biotin, hosszú haj, hajnövesztés, extreme, professzionális, fodrász, fodrásszalon, rúzs és más

SAMPON
Segít megerősíteni a hajrostok szerkezetét a tövektől egészen a hajvégekig az 5x erősebb és hosszabb hajért.

KONDICIONÁLÓ
Ricinusolajjal gazdagított tápláló kondicionáló a puha tapintású, fénytől ragyogó, egészséges hajért.

HAJBAN MARADÓ ÁPOLÓ
Szójaproteinnel gazdagított formula a szálkás hajvégek lezárásáért, a töredezettség csökkentéséért és a hajrostok megerősítéséért.

Kapcsolódó bejegyzések