Post Image

LADY GAGA, AZ ÜNNEPELT VILÁGSZTÁR A VALENTINO ÚJ ILLATÁNAK ARCA

Rúzs & Más / 2020-07-13

A Valentino márka bejelentette új VOCE VIVA illatának bevezetését, mely Pierpaolo Piccioli Kreatív Igazgató valamint a Valentino Beauty összefogásában született. A parfüm egy hangot testesít meg, amely az egész világnak üzen: a Valentino Voce Viva a szívekig ér és arra inspirál, hogy megéljük az álmainkat. A márka legalapvetőbb értékeit, a befogadást és az egyéniséget képviselő Voce Viva a nőiség egyik legbensőségesebb megnyilvánulását ünnepli.

Ahhoz, hogy az üzenet valóban mindenkihez eljusson – mindannyian adjunk hangot az álmainknak és valósítsuk meg őket  – , a Valentino nem kissebb példaképet állít elénk, mint Lady Gagát, aki az új illat arca! A világ egyik legnagyszerűbb hangjának tulajdonosa, Lady Gaga az egyetlen előadó a világon, aki ugyanabban az évben nyerte el az Oscar díjat, a Grammy díjat, lett a BAFTA és a Golden Globe díjazottja lenyűgöző teljesítményéért az “A star is born” (Csillag születik) című filmben.

voce viva, valentino, lady gaga, illat, parfume, edp, launch, bevezetés, rúzs és már, parfüm

Filippo Monteforte/Getty images

Egy teljes generáció hangja, Lady Gaga emberek millióit inspirálja világszerte, több mint egy évtized óta. A Valentino márkával nemcsak az olasz származás köti össze. Az egyéniség elfogadásának szimbóluma, LAdy Gaga ugyanazokat az értékeket vallja, amelyeket a divatház is: “Légy önmagad, szeresd aki vagy és soha ne add fel az álmaidat!”

“Lady Gaga egyenlő a szabadsággal, öntudatossággal és tiszta szívvel. Részvétele a kampányunkban a legmagasabb szintre emeli a projekt szimbólikus erejét. Ő egy egész generáció ikonja. Az üzenete a szabadságról, a művészet iránti szenvedélyről és az egyenlő esélyekről megegyezik mindazzal, ami mellett a Valentino közössége kiáll. Olyan büszke vagyok, hogy velünk van!” Pierpaolo Piccioli

A Voce Viva reklámkampánya szeptemberben indul, egyidőben az illat bevezetésével világszerte.

Nyitókép: Maria Moratti/Contigo/Getty Images

Kapcsolódó bejegyzések