Post Image

DÚSÍTÓ SZEMPILLASPIRÁL ÉRZÉKENY SZEMŰEKNEK

Rúzs & Más / 2016-11-09

Európában 10 nőből 9 használ szempillaspirált és 50%-uk  tapasztal kellemetlen érzékeseket a gyakran már eleve – allergia, környezetszennyezés, kontaktlencse-viselés következtében – érzékeny szemén és szemhéján. A jelenséggel sokszor gyenge, könnyen kihulló, ritkás szempillák is együtt járnak. A La Roche-Posay új szempillaspirálja különleges technológiájával látványosan szebb, dúsabb pillákat varázsol a gyenge, ritkás szempillával vagy érzékeny szemekkel rendelkezőknek.

La Roche-Posay Respectissime Multi Dimensions

Kíméletesen a drámai tekintetért

La Roche-Posay vadonatúj Respectissime Multi-Dimensions szempillaspiráljának rugalmas keféje gyengéd és pontos felvitelt tesz lehetővé, hosszabbító és dúsító hatásával még csábosabb tekintetet varázsol. Extra érzékeny szeműek számára is segítséget nyújt, hogy a sminkelés kíméletes legyen, irritáció és kipirosodás nélkül.

La Roche-Posay Respectissime Multi Dimensions

A Respectissime Multi-Dimensions szempillaspirál érzékeny szeműek számára készült dúsító, definiáló és védő szempillaspirál a dúsabb pillákért, a látványosabb tekintetért és a szemirritációk elleni védelemért.

  • Akár azonnal dúsabb pillák és látványosabb tekintet [exten-lash technológia]
  • Hosszan tartó hatás és komfort [tisztított pigmentek + a könny ph-értékével megegyező összetevő]
  • Rendszeres használattal innovatív összetétele segít megerősíteni minden egyes szempillát, a gyönyörű, dús hatásért és a szemirritáció elleni védelemért [revitalizáló arginin szérummal]
  • Érzékeny szeműeken és kontaktlencsét viselőkön tesztelt.

Ajánlott fogyasztói ára: 4 999 Ft

Kapcsolódó bejegyzések