14 NAPPAL+14 ÈJSZAKA = RÁNCTALAN JÖVŐ

Rúzs & Más / 2017-01-17

Nem kevesebbet ígér a svájci luxus bőrápoló márka, a La Prairie, mint kisimuló ráncokat, mindössze két hét alatt! Újdonságuk, a Line Interception Power Duo, egy 24 órás szépség program, mely a professzionális kozmetikai beavatkozások alternatívája.
A La Prairie legújabb készítménye a ráncokat azok kialakulásánál veszi célba és kisimítja a vonalakat ott, ahol azok már láthatóak. Mindössze két hét alatt szembetűnő lesz a változás.

Tudjuk, hogy a ráncok elleni harcban minden nap számít. És minden éjszaka is. A La Prairie tudósai három típusú ráncot különböztettek meg, hogy felvehessék velük a harcot egy ránctalan jövő érdekében. A La Prairie Line Interception Power Duoja magában foglalja a professzionális kozmetikai beavatkozások összes ránctalanító hatásmechanizmusát, így nem csupán a mimika okozta redőket kezeli, hanem az UV-sugárzás-, valamint a gravitáció-előidézte vonalakat és ráncokat is.

La Prairie Line Interception Power Duo

KÈT RÁNCKISIMÍTÓ KÉSZÍTMÉNY EGY TÉGELYBEN

NAPPAL
A mimikai ráncok az élet velejárói. A szarkalábak, a stressz okozta vonalak, a szemöldök közötti barázdák és a mosolyráncok a különféle érzelmi megnyilvánulások következtében alakulnak ki. A bőr nap mint nap ki van téve e különféle ingereknek, melyek folyamatos jelzésekkel összehúzódásra késztetik az arc izmait, aminek következtében ráncok képződnek.
A beinjektálható ráncfeltöltők úgy dolgoznak, hogy megakadályozzák az izomösszehúzódásokat azáltal, hogy gátolják a jel kimenetelét egy bizonyos fázisban. A La Prairie Line Interception Power Duoja három különböző szinten fejti ki hatását. Három specifikus peptid, különféle szinteken felelős azért, hogy meggátolja a jel tovaterjedését, ezzel akadályozva a ráncok kialakulását.

A káros UVA és UVB sugaraknak kitett bőrön idővel finom vonalak, ráncok jelenhetnek meg, melyek következtében a bőr a korai öregedés jeleit mutathatja. A Line Interception Power Duo Day Cream az SPF 30 mellett UVB fényszűrőt és Infravörös-A sugárzás elleni védelmet is biztosít, hogy megakadályozza a környezeti ártalmak okozta ráncok létrejöttét. Ennyire időben még egyetlenegy arckrém sem lépett fel a ráncok kialakulása ellen!

ÉJSZAKA
A bőr degenerációjának és gyengülésének következtében a korosodás valamint a gravitáció barázdákat és ráncokat eredményezhet. A Line Interception Power Duo Night Cream segíti a bőrregenerációt, így fiatalosabb külsőt kölcsönöz.
Bőrünk éjszaka helyreállító üzemmódra kapcsol, amikor felgyorsulnak a bőrmegújulási folyamatok és a javítás kerül előtérbe. Ahogy a bőr korosodik ezek a helyreállító folyamatok lelassulnak és már kevésbé hatékonyak. A Line Interception Power Duo Night készítménye segít kompenzálni a hanyatlást és regenerálni a bőrt, ellensúlyozva a napi szinten ható, károsító tényezők negatív hatásait. A ránctalanító peptideket tartalmazó Line Interception Power Duo Night Cream stimulálja a kollagén-, az elasztin-, és a hialuronsav termelést és megerősíti az extracelluláris mátrixot (a kötőszöveti sejteket körülvevő, fehérjékből és szénhidrátokból felépülő hálózatot).
Ezen kívül a Line Interception Power Duo Night Cream támogatja a proteaszóma aktivitást (a sejt fehérjéinek szabályozott lebontása). A bőrben lévő, károsodott fehérjék eltávolításának serkentésével optimalizálja a sejtmegújulási folyamatokat.

A bőr mintha csak újjászületne, új erőre kap. Ilyen mértékű regenerálásra eddig még egyetlenegy éjszakai krém sem volt képes.

A Line Interception Power Duo készítményei is tartalmazzák a La Prairie exkluzív sejtkomplexét, mely az extracelluláris mátrix bázis sejtjeit és alap összetevőit veszi célba, hogy fiatalosabb külsőt biztosítson. A sejt szintű tudományban élen járó La Prairie-nek ez a hatóanyag-koktélja minden készítmény szíve-lelke a kezdetek óta.

La Prairie Line Interception Power Duo

DUÓ DIZÁJN
A kulcsáttörést jelentő készítmények duója együtt dolgozik a tökéletes eredmény érdekében. Nappal és éjszaka. Két különböző textúra, két eltérő érzés a maximális hatékonyságért minden nap és minden éjjel. Mindössze két hét szükséges ahhoz, hogy a finom vonalak, függőleges és vizszintes ráncok elhalványodjanak, a bőr hihetetlenül simává, ránctalanná és kipihentté váljon.
A karcsú palack két különálló keskeny kamrát tartalmaz. A dupla csövű, pumpás flakon fényes ezüst oldala a nappali, a matt fekete oldala az éjszakai készítményt tartalmazza. A svájci minimalizmussal készült Line Interception Power Duo precíz felviteli technikát tesz lehetővé. A kifolyást gátló praktikus zárszelep amellett, hogy optimalizált adagolást biztosít, utazáshoz tökéletesen alkalmassá teszi a terméket.

A Line Interception Power Duo javasolt fogyasztói ára: 50ml 98.470 Forint

La Prairie Line Interception Power Duo

A La Prairie Line Interception Power Duo hatása együtt használva a Booster Anti-Age Intervention Rapide szérummal még hihetetlenebb!

14 NAPPAL+14 ÈJSZAKA = RÁNCTALAN JÖVŐ
4.4 (88.33%) 12 votes

Kapcsolódó bejegyzések