Post Image

KÜLÖNLEGES SZÉPSÉGELIXÍREK ÉRETT BŐRRE

Rúzs & Más / 2019-02-15

Mindig megdobban a szívem, ha valami nagyon jó hazai kozmetikumoról számolhatok be. Most ez következik! A Yamuna egy igazán különleges arcápoló termékcsaláddal jelentkezett. A Beauty Elixir termékeken saját bevallásuk szerint sokat és alaposan dolgoztak, mivel a fejlesztés során arra keresték a megoldást, hogy a krémek hatása ne várasson sokat magára, hamar látványos eredményt hozzanak.
Így született meg a Beauty Elixir, amelynek bőrszépítő hatásait már akár 2-3 hét alkalmazás után szabad szemmel is láthatjuk.

Mitől látványos a Beauty Elixir hatás? 

A Yamuna megalkotta az egyedülálló TriGen Komplexet, amely igazán innovatív a hazai piacon is. Olyan különleges hatóanyagokat tartalmaz, amelyek nagyon gyorsan és hatásosan veszik fel a harcot az öregedés látható jelei ellen. Az egyik legfontosabb, hogy kis móltömegű hialuronsav található benne. Miért jó ez? Mert itt bizony a méret a lényeg, tehát egy kis móltömegű hialuronsav a bőr mélyebb rétegébe tud beépülni, nemcsak a felszínen ad egy látszólagos hatást.
A termékcsalád nappali, éjszakai krémből, szérumból és szemránckrémből áll.

rúzs és más vélemény

Kíváncsian próbáltam ki a szemránckrémet és a nappali krémet. Akik régebb óta olvasnak, tudják, hogy nem vagyok nagy szemránckrém használó (mivel a bőröm nem érzékeny az arckrémet/stérumot kenem szemkörnyékre is) – de ez a súlytalan zselé egyszerűen meggyőző. Azonnali töltést ad, az apró szemkörnyéki ráncocskák rögvest elsimultak, mosolygás esetén a szemem sarkában megjelenő barázdák láthatóan enyhébbek. Tisztában vagyok vele, hogy ez egy átmeneti hatás, de elhiszem a gélnek, hogy hosszabb távon képes ezt a hatást produkálni. A nappali krém dús állagú, kicsit többet viszek fel az ercomra a kelleténél – legalábbis elsőre úgy tűnik. Ezért nekiállok egy kis masszázsnak – és láss csodát a krém tökéletesen, maradéktalanul felszívódik! Szó szerint: ugyanis a bőrömön egyáltalán semmilyen zsírosság vagy érzékelhető filmréteg nem marad csak a bársonyos simaság! Az a fajta krém, ami eggyé válik a bőrrel, remek érzés! Biztos vagyok benne, hogy hosszabb távon is működik, az összetétele ígéretes.

És akkor most következzenek a részletes tudnivalók:

Beauty Elixir Anti-ageing Day Cream

Yamuna, beauty elixir, anti-ageing, arcápolás, magyar márka, rúzs és más, Farkasházi Réka

Ránctalanító nappali arckrém érett bőrre – kulcs a fiatalosabb kinézethez. A látványos hatésért a Firming Biopolimer Formula felelős, amelynek feszesítő hatása a finomabb ráncok mélységének azonnali és látható csökkenését eredményezi. Az egyedülálló TriGen Komplex visszaállítja az arcbőr teltségét és javítja a bőr feszességét. A Hialuronsavas Formula pedig kis mérete miatt a bőr mélyebb rétegeiben képes megkötni a nedvességet. Jóval feszesebb arckontúrt eredményez. ( 6 900 Ft)

Beauty Elixir Anti-ageing Night Cream

Yamuna, beauty elixir, anti-ageing, arcápolás, magyar márka, rúzs és más, Farkasházi Réka

Egy igazi varázslat a stresszes nap után. A kis móltömegű hialuronsav reggelre jóval teltebb bőrt eredményez, úgy ébredhetsz, mintha tizenkét órát aludtál volna. (7 500 Ft)

Kiegészítésként, illetve zsírosabb bőr esetén a Beauty Elixir Anti-ageing Gel vethető be.

Yamuna, beauty elixir, anti-ageing, arcápolás, magyar márka, rúzs és más, Farkasházi Réka

A TriGen komplex akár két-három hét után visszaállítja már a bőr jóval feszesebb kontúrját, reggel az arctisztítás után akár 20 perccel már szabad szemmel is látható a feszesítő hatása.  (7 800 Ft)

Beauty Elixir Anti-ageing Eye Contour Gel

Yamuna, beauty elixir, anti-ageing, arcápolás, magyar márka, rúzs és más, Farkasházi Réka

Szemkontúr gél, amely segít megkötni a nedvességet és ezáltal csökkenti a szarkalábakat. A Firming Biopolimernek köszönhetően akár a munkába indulás időpontjára már fiatalosabb tekintetet varázsol. (6 100 Ft)

A yamunaelixir.hu weboldalon még több információt találhatsz

 

KÜLÖNLEGES SZÉPSÉGELIXÍREK ÉRETT BŐRRE
4.5 (90%) 4 votes

Kapcsolódó bejegyzések