Post Image

KÜLÖNLEGES SMINKEK SZÍNES SZEMCERUZÁKKAL

Rúzs & Más / 2022-06-28

Amikor egy extrém szemsmink elkészítésén gondolkodunk, a legtöbbünknek egy tucatnyi sminkecset és hatalmas szemfestékpaletták jutnak
az eszünkbe. Előbányászunk legalább háromféle, egyenként is minimum 10 színt tartalmazó szemfesték palettát, ugyanennyi krémes állagú terméket, szemhéjtusok és szemceruzák sokaságát, valamint a legkülönfélébb ecseteinket – az egész kupacból végül maximum kettőt használunk. Károlyfi Edit, az AVON Szépségszakértője szeretné ledönteni azt a tévhitet, hogy szép sminket csupán temérdek mennyiségű dekorkozmetikummal lehet készíteni, és megmutatni számunkra, hogy igazán különleges szemsminkek készíthetők akár pár termékkel.

avon, glimmerstick, smink, szemceruza, szemsmink, ruzs es mas, konturceruza, smiktipp

Egy-egy jól megválasztott sminktermékben végtelen lehetőség rejlik! Egy izgalmas szemsmink elkészítésének nem feltétele a hegyekben álló sminkkészlet, nincs másra szükségünk, mint egy alapozóra, néhány jó szemceruzára, egy satírozóecsetre és egy szempillaspirálra. Ezek segítségével könnyedén készíthetünk természetes, visszafogott szemsminket, cicaszemeket, füstös sminket vagy akár több színben pompázó műalkotásokat is – így sminkünknek csupán képzeletünk és szemceruzáink árnyalatai szabhatnak határt.

avon, glimmerstick, smink, szemceruza, szemsmink, ruzs es mas, konturceruza, smiktipp

Az igazán szép szemsmink egy jó alappal kezdődik! Ahogyan arcunkra, úgy szemsminkünkre is igaz, hogy a legtökéletesebb végeredmény eléréséhez elengedhetetlen szemhéjunk megfelelő előkészítése. Sminkünk elkészítését kezdjük szemhéjunk alapozásával, amelyhez használhatunk szemfestékalapot, de arcunkra használt alapozónk is tökéletesen alkalmas lehet erre a műveletre. Vigyünk fel egy keveset szemhéjunkra és ujjbegyünk segítségével finoman paskoljuk bele bőrünkbe, így biztosítva a további termékek jó tapadását, siklását és eldolgozhatóságát.
Ezután kapjuk elő kedvenc szemceruzáinkat és indulhat az alkotás! Persze nem mindegy, hogy milyen szemceruzák vannak neszesszerünkben, hiszen ahhoz, hogy tényleg a legtöbbet kihozhassuk belőlük, jó minőségű termékekre van szükségünk. Károlyfi Edit kedvencei az AVON megújult
szemkontúrceruzái, amelyek a szakértő minden elvárását teljesítik. Az Avon Glimmerstick szemkontúrceruzák ugyanis E-vitaminnal, illetve csipkebogyóolajjal dúsított, továbbfejlesztett formulájuknak köszönhetően simán siklanak a bőrünkön, és felvitel után néhány pillanatig szépen elsatírozhatók, eldolgozhatók, mielőtt szupertartósra száradnának. Könnyű velük dolgozni, nem szükséges hegyezni őket és 12-12 lenyűgöző csillogó és matt árnyalatban is elérhetők, így mindenki megtalálhatja a számára legkedvesebb színkombinációt.

avon, glimmerstick, smink, szemceruza, szemsmink, ruzs es mas, konturceruza, smiktipp

Károlyfi Edit, a teljesség igénye nélkül néhány hasznos tippel is készült nekünk, amelyekkel nagy valószínűséggel nem lőhetünk mellé, amikor az AVON szemkontúrceruzái közül válogatunk. A szakértő barna szemhez a zöldes, barnás, bronzos és sötétebb lilás árnyalatokat ajánlja, ilyenek például a Brown Sugar, Emerald Glow, Cosmic Brown, Bronze és Sugar Plum árnyalatok. Kék szemhez jól passzolhatnak a fekete, a szürkés, az ezüstös és a lilás árnyalatok, a Black Bijoux, Black Ice, Saturn Grey, Silver Lights vagy Amethyst. A zöld szeműek pedig magabiztosan nyúlhatnak a lilás, barnás- bronzos színekhez, mint például a Brown Sugar, Cosmic Brown, Cherry Red és Majestic Plum szemkontúrceruzák, hiszen ezekkel szépen kihangsúlyozhatják szemük színét.

avon, glimmerstick, smink, szemceruza, szemsmink, ruzs es mas, konturceruza, smiktipp

A technikákat illetően, ha természetességre vágyunk, a natúr színekkel vékonyan kontúrozhatjuk szemünket, ha füstös tekintetet szeretnénk, egy satírozóecset segítségével könnyen satírozhatjuk és építhetjük egymásra a szemceruzák árnyalatait, akár egész szemhéjunkon, de igazi
különlegességeket is alkothatunk velük, ha bátrabban használjuk a számtalan vibráló árnyalatot és a velük rajzolható izgalmas
formákat.

avon, glimmerstick, smink, szemceruza, szemsmink, ruzs es mas, konturceruza, smiktipp

Kontúrozhatjuk szemünket alul és felül ugyanazzal, de akár különböző árnyalatokkal is, rajzolhatunk szempillatövünktől
kezdve szivárványos vonalakat, kísérletezhetünk lebegő tusvonalakkal, vagy extrém alakzatokkal. A színekkel és formákkal való játék után pedig koronázzuk meg egy fekete szempillaspirállal szemsminkünket, amelyhez a szakértő az AVON legújabb Supershock Volume Loader spirálját ajánlja.

avon, glimmerstick, smink, szemceruza, szemsmink, ruzs es mas, konturceruza, smiktipp

Így készíthetünk mindössze 4 féle termékből különleges szemsminket magunknak, akár visszafogott bájjal, akár feltűnő vibrálással szeretnénk hódítani. Gondoljuk ki, milyen színeket szeretnénk magunkra ölteni és válogassunk bátran az AVON megújult szemkontúrceruzái közül, amelyeket kombinálva számtalan különböző stílusú szemsminket készíthetünk, ráadásul mivel csekély helyet foglalnak el, akár nyári utazásainkra is elkísérhetnek minket.

avon, glimmerstick, smink, szemceruza, szemsmink, ruzs es mas, konturceruza, smiktipp

Az anyagban említett termékek:
• Avon Glimmerstick szemkontúrceruza 0,28 g 999 Ft
• Avon Glimmerstick Diamond szemkontúrceruza 0,35 g 999 Ft
• Avon Supershock Volume Loader szempillaspirál Blackest Black 10 ml 1499 Ft

Kapcsolódó bejegyzések