Post Image

KÜLÖNLEGES PILLANATOK VARÁZSA: S.OLIVER SCENT OF YOU

Rúzs & Más / 2022-08-19

Egy minden vonatkozásban szép illatpárt mutat be nyár végén az s.Oliver. Ismerjétek meg az illatokat megihlető történetet:

A varázslatos pillanat, amikor két szempár találkozik, és a határtalan boldogság már csak egy karnyújtásnyira van. Amikor a véletlen írja a sorsod, és a megfelelő helyen vagy a megfelelő időben. Néha úgy tűnik, hogy egy felsőbb hatalom kezében van a szerelem – mindössze néhány pillanat, és már el is kerültétek volna egymást. De mi lenne, ha ezek a pillanatok mindig velünk maradnának?

Egy illat, amelybe nap mint nap beburkolózhatunk, lehet a kulcs, amely ajtót nyit a feledhetetlen pillanatokhoz. Az s.Oliver Scent of You új, érzéki női és férfi illatai ezeket a véletlennek tűnő találkozásokat, varázslatos meglepetéseket és azt a bizonyos leírhatatlan első benyomást ünneplik – ahogy azt a sors elrendelte.

Varázslat a levegőben

Az illatok nyomán eljuthatunk legbelső kincseinkhez: az emlékeinkhez. Négy érzékszervünk közül a szaglás az, amely a legközvetlenebb módon kapcsolódik különleges emberek vagy pillanatok bennünk élő képeihez. Legyen szó akár egy röpke találkozásról, amikor megérezzük a mellettünk elhaladó illatát, akár valaki személyes illatának intenzív, közeli megtapasztalásáról, vagy akár egy pulóver vagy sál illatáról, amely azonnal a viselőjére emlékeztet. Az illatok elcsábítanak, asszociációkat ébresztenek, érzelmeket keltenek bennünk. Ezért tudatosan használjuk az illatokat, hogy érzéki kézjegyet hagyjunk magunk után: az s.Oliver Scent of You női illata egybeolvad a bőrrel, csodás, érzéki társ minden találkozáshoz; a férfi illat pedig különleges összetevőinek köszönhetően az emlékezetbe vésődik, így könnyen felismerhető. Mindkét illat a különleges pillanatok varázsát és azt a bizonyosságot hangsúlyozza, hogy az életben minden úgy történik, ahogyan annak történnie kell.

s.oliver, parfum, illat, edp, ruzs es mas, the scent of you, illatpar, noi, ferfi illat

Egy illatduó, amely az elegáns összetevők kombinációjával maradandó benyomást hagy maga után:

A női illat

A nőies kompozíció frissességet sugároz a mandarin és a körte pezsgő fejillatával, amelyet a szívben rózsa, bazsarózsa és jázmin virágaiból összeállított csokor hangsúlyoz . Ezután fehér pézsma, szantálfa és pacsuli kombinációja gazdagítja az illatot, és elegánsan krémes lecsengést kölcsönöz a fényűző kompozíciónak.

s.oliver, parfum, illat, edp, ruzs es mas, the scent of you, illatpar, noi, ferfi illat

Fejjegy: mandarin, lédús körte, fekete ribizli

Szívjegy: rózsa, jázmin, bazsarózsa

Alapjegy: Szantálfa, pacsuli, pézsma

A férfiillat 

A férfias kompozíció nyitányában a levendula és a grapefruit kombinációja különleges frissességet nyújt, amelyet a szívben narancsvirág, muskotályzsálya és kumarin gazdagít, és az aromás férfias illat alapjában a földes fák tesznek teljessé.

s.oliver, parfum, illat, edp, ruzs es mas, the scent of you, illatpar, noi, ferfi illat

Fejjegy: levendula, grapefruit

Szívjegy: narancsvirág, muskotályzsálya, kumarin

Alapjegy: kasmír, szantálfa, dohány

A dizájn – elegáns, időtlen, varázslatos

Az s.Oliver Scent of You dizájnja egyszerre elegáns és időtlen, és vizuálisan is egy csipetnyi varázslatot áraszt: a flakon csiszolt külső felületeinek köszönhetően a fényben gyémántként csillog, ami különösen jó minőségű megjelenést kölcsönöz neki. A karton színösszeállítása vizuálisan is megkapó: a női illat homokszínű, arany betűkkel, a férfi illat pedig fekete színű, ezüst felirattal. Az átlátszó, halvány színű flakonok arany, ill. ezüst kupakjai – beleértve a hozzájuk tartozó masnit is – teszik teljessé a kiváló minőségű megjelenést, és tökéletesen tükrözik az illatot: kecses elegancia egy szikrányi varázslattal!

 

Kapcsolódó bejegyzések