Post Image

KÜLÖNLEGES KARÁCSONYI AJÁNDÉK UNICUMMAL!

Rúzs & Más / 2018-11-16

Rendkívül jó hangulatú sajtótájékoztatón mutatta be a Zwack ház idei karácsonyi ajándékötletét. A Zwack Múzeumban a Rákóczi Feri moderálta személyes hangvételű beszélgetésen Zwack Sándor és húga, Izabella, Marsalkó Dávid és édesapja, Péter valamint Wossala Rozina és édesanyja Kánya Kata karácsonyi családi történeteiket mesélték el. Történeteikből kiderült, hogy mindannyiuk számára felbecsülhetetlen kincs a család, hiszen nem az ajándékok emléke maradt meg a hosszú évtizedek során, hanem a közösen eltöltött megható vagy éppen kacagtató pillanatok, a családtagok szokásai, szellemisége – és ha belegondolunk mindannyiunkkal így van ez. A Karácsony különös jelentőséggel bír ebből a szempontból, hiszen ezt az ünnepet a családi körben közösen eltöltött idő határozza meg.

Zwack, Unicum, karácsony, díszdoboz, rúzs és más

Marsalkó Dávid és Zwack Izabella

Különleges kampány

Szeretteink támogatása és megbecsülése erőt ad a mindennapok nehézségeihez. Ennek az odaadásnak a méltóképpen való meghálálásában szeretne segíteni idén karácsonykor az Unicum: egy olyan limitált és egyedi Unicum díszdobozzal, amelyet a szeretett személlyel közös fotó díszíthet.

Az idei karácsonyi kampány középpontjába is a családi értékek kerültek: most bárki rákerülhet szerettével a márka egyedi Unicum díszdobozaira. 100 szerencsés – aki november 30-ig feltölti fotóját a karacsony.unicum.hu weboldalra – megnyerheti személyre szabott, egyedi díszdobozát.
Aki azonban biztosra szeretne menni, annak december 14-én és 15-én személyesen is lehetősége lesz megvásárolni azt a budapesti Zwack Mintaboltban.

„A család az, ahonnan az alapvető értékrendünket megkapjuk, ahonnan elindulunk, és ide is térünk vissza az igazán fontos pillanatokban. Ezért tartjuk fontosnak, hogy a mindennapok során is ápoljuk ezeket a kötelékeket, az ünnepek alatt pedig különös figyelmet szenteljünk nekik” – mondta Zwack Izabella a vállalat karácsonyi kampánya kapcsán.

Zwack, Unicum, karácsony, díszdoboz, rúzs és más

Zwack Sándor és Marsalkó Dávid

„A családunk számára kiemelten fontos a karácsony és a mostani időszakban középpontba állított értékek. Örülünk, hogy olyan emberekkel dolgozhatunk ismét együtt, akikre felnézünk” – tette hozzá Zwack Sándor.

Híres családtagok

A kampány során olyan ismert és elismert párosokkal dolgozik együtt a vállalat, mint Wossala Rozina és Kánya Kata, illetve Marsalkó Dávid és Marsalkó Péter.
„A rengeteg teendő miatt sokszor nehéz összehozni egy tartalmas találkozót a családdal, de igyekszem minél gyakrabban lehetőséget találni arra, hogy együtt lehessünk. Nagyon sokat köszönhetek a szüleimnek, és próbálom meghálálni nekik, hogy támogattak a pályámon” – mondta Marsalkó Dávid, a Halott Pénz zenekar frontembere. „Büszke vagyok a fiamra, és tudom, hogy ő is büszke rám” – tette hozzá Dávid fotóművész édesapja, Marsalkó Péter.

A másik páros, Wossala Rozina műsorvezető és édesanyja, Kánya Kata is izgatottan várták a kampány indulását: „Még nem volt rá példa korábban, hogy így dolgozzunk együtt. Külön öröm, hogy ezt egy olyan kampányban tehettük meg, aminek a középpontjában a számunkra is fontos családi értékeket állították.”

Zwack, Unicum, karácsony, díszdoboz, rúzs és más

Wossala Rozina és Kánya Kata

Az idei kampányra az Unicum három kisfilmmel készült, amiben a két páros és Zwack Sándor mesél a családról és annak fontosságáról – úgy, ahogyan korábban még nem hallhattuk őket. Aki pedig szeretne többet megtudni róluk és a márkáról, az december 14-én és 15-én jobban megismerheti őket a mára már hagyománynak számító exkluzív lepárló- és pincetúrán a Soroksári úti Zwack Múzeum és Látogatóközpontban.

A filmek az alábbi linkeken elérhetők:
• Zwack Sándor: https://www.youtube.com/watch?v=tUqatnMzQ1c
• Marsalkó Dávid és Marsalkó Péter: https://www.youtube.com/watch?v=Jbx0v3o54og
• Wossala Rozina és Kánya Kata: https://www.youtube.com/watch?v=snwEKv31KJU

A díszdobozzal kapcsolatos legfontosabb információk:
• Bővebb információ a nyereményjátékról a karacsony.unicum.hu oldalon olvasható.
Aki szeretne részt venni a nyereményjátékban, töltse fel szerettével közös fotóját 2018. november 30-ig a karacsony.unicum.hu weboldalra.
• Aki biztosra szeretne menni, december 14-én és 15-én nyitvatartási időben megvásárolhatja egyedi díszdobozát a Zwack Mintaboltban – ehhez a szerettével közös képet pendrive-on, személyesen kell leadnia. (Az egyedi díszdobozok a készlet erejéig kaphatóak.)

A karácsonyi pincetúra részletei:
• A résztvevőknek lehetősége lesz megvásárolni saját egyedi díszdobozukat a helyszínen – ehhez a szerettükkel közös képet pendrive-on személyesen kell leadniuk legkésőbb a program kezdete előtt 30 perccel.
• Helyszín: Zwack Múzeum és Látogatóközpont; 1095 Budapest, Dandár u. 1.
• Jegyvásárlás: http://www.eventim.hu/hu/ (Jegyek korlátozott számban kaphatóak.)
• Pincetúra időpontok:
– 2018. december 14., péntek 16:00 (túravezető: Kánya Kata és Wossala Rozina)
– 2018. december 14., péntek 19:00 (túravezető: Kánya Kata és Wossala Rozina)
– 2018. december 15., szombat 16:00 (túravezető: Marsalkó Péter és Marsalkó Dávid)
– 2018. december 15., szombat 19:00 (túravezető: Marsalkó Péter és Marsalkó Dávid)

Kapcsolódó bejegyzések