Post Image

KÖSZÖNTSÜK AZ ÚJ ESZTENDŐT AZ AVON LUCKY ME ILLATPÁRRAL!

Rúzs & Más / 2020-12-31

Nehéz évet tudhatunk magunk mögött, amelynek során hajlamosak voltunk elsiklani mindennapi sikereink és apró örömeink felett. Az Avon Luck Lucky Me parfümpárosa emlékeztet bennünket, hogy ne becsüljük alá mindennapjainkat, hiszen mindig van mit megünnepelnünk. Vegyük észre és adjunk hálát szerencsés pillanatainkért, az együtt töltött időért, és boldog percekért, amelyek megmosolyogtatnak bennünket. Ez a két vibráló illat minden fújással közelebb hoz minket egymáshoz, merüljünk el együtt a szerencse és a boldogság aromáiban.

avon, lucky me, parfüm, illatpár, edp, illat, rúzs és más, szerencse, szerencsés

Szerencsés pillanatok

Sokszor észre sem vesszük, milyen szerencsések vagyunk, belefeledkezünk gondjainkba és nem értékeljük a mindennapi apró csodákat. Az Avon Luck legújabb illatpárosával minden nap megünnepelhetjük az élet szerencsés pillanatait! A Lucky Me for Her érzéki, szikrázó illata spontán módon bontakozik ki, akárcsak egy szerencsés éjszaka. A táncoló pezsgőbuborékok jegyeiből induló szikrázó illatot az aranyló ámbra és a vaníliabab lágy elegye öleli át. A Lucky Me for Him fűszeres és energikus illata az élet minden különleges pillanatát ünnepli. A kifejező aromájú timut bors állít kontrasztot az ámbra ellenállhatatlan alapillatával. Ez a két vibráló illat minden fújással közelebb hoz minket egymáshoz.

Merüljünk el együtt a szerencse aromáiban, higgyük el, ma minden sikerülhet – és higgyünk egy szebb, boldogabb új esztendőben!

avon, lucky me, parfüm, illatpár, edp, illat, rúzs és más, szerencse, szerencsés

Ajánlott fogyasztói árak:

Avon Luck Lucky Me for Her parfüm: 6 199 Ft
Avon Luck Lucky Me for Him kölni: 4 999 Ft

Kapcsolódó bejegyzések