Kors for Men

Zsolesz / 2015-07-01

– mondta Trudi Loren, az Estée Lauder nemzetközi illatfejlesztésért felelős rangidős alelnöke. „Azoknak a férfiaknak szól, akik adnak magukra, nagy gondot fordítanak a megjelenésükre és a stílusukra.

 

Olyan illatot fejlesztettünk ki, mely megtestesíti ezt: egy modern fás-orientális illatot, mely fejjegyének fűszereivel és gondosan megválogatott aromáival idézi meg a férfias férfit.”

 


Az illatot népszerűsítésére nagyszabású reklámfilm készült, mely a világpolgár Michael Kors férfi életmódját ragadja meg. A Miamiban és Florida Keys közelében forgatott filmet Amir Mokri rendezte. A főszerepekben a szupermodell Benjamin Eidem és Michael Kors múzsája, Karmen Pedaru látható. A nyomtatásban megjelenő reklámfotót, melyen szintén Eidem szerepel, Mario Testino készítette Kaliforniában.


Az illat masszív, színtelen üvegét szaruhatású, fekete kupak és krómezüst részletek díszítik. A kollekciót After Shave Splash, After Shave Balm és Hair and Body Wash teszi teljessé.


A Michael Kors for Men kapható a Douglas Parfüméria üzleteiben.

A Michael Kors For Men kollekció tagjai:

Eau de Toilette 120 ml (4.0 oz), Eau de Toilette 70 ml (2.3 oz), After Shave Splash, After Shave Balm, Hair and Body Wash

Kapcsolódó bejegyzések