Post Image

KOREAI SZÉPÍTŐSZEREK HOZZÁÉRTŐKTŐL

Rúzs & Más / 2021-08-06

Pax Moly, Cellhappyco, VT cosmetics, Benton, It’s Skin, Cosrx, Missha és még hosszan sorolhatnám a kiváló koreai márkákat, amelyek a bbkrem.hu oldalon képviseltetik magukat. Persze ezek a nevek (most még) nem mindenkinek csengenek ismerősen, de aki már egyszer kipróbált koreai arcápolási terméket, biztosan kíváncsi lesz továbbiakra. A jó hír az, hogy a BB krémnél márkák, terméktípusok, ár, sőt BB krémeket bőrtípus szerint is böngészhetünk. A Cellhappyco márka hajsamponjával közeli ismeretséget kötöttem és azt kell mondjam, ez egy hosszú barátság kezdete. Ezért ezt a terméket szeretném a figyelmetekbe ajánlani:

Cellhappyco: gyógynövénykoktéllal az egészséges fejbőrért és gyönyörű hajért

A Cellhappyco a valódiságot és az innovációt alapul véve, amellett kötelezte el magát, hogy csak sejt-barát kozmetikumokat alkosson. 10 éves gyártói tapasztalatukkal, folyamatos fejlesztői munkájukkal és a legjobb alapanyagokkal céljuk, hogy sejt-szinten is boldoggá tegyék vásárlóikat. Innen a név: Cell-happy.

A Cellhappyco gyógynövény tartalmú prémium hajápolói otthoni használat során is olyan eredményeket nyújtanak, mintha fodrász szalonban jártunk volna. A márka számára a szép haj a fejbőr ápolásával kezdődik, samponja sok pozitív tulajdonsága mellett egyensúlyban tartja a fejbőr hidrolipid rétegét, a fejbőrápoló pedig gyengéden hámlaszt és hajhullás ellen nyújt hatékony segítséget.

Cellhappyco sampon 500 ml /12 430 Ft

Organikus minősítésű prémium sampon, amely 17 féle gyógynövény kivonatát tartalmazza. Enyhén savas pH-jú (pH 5~6,), egyensúlyban tartja a fejbőr olaj-víz háztartását, egyszerre ápolja a fejbőrt és a hajat.

Támogatja a károsodott fejbőr és haj regenerációját, eltávolítja a hajban összegyűlt felesleges keratint és zsírt. Élettelivé és felfrissültté teszi a hajat és olyan ápolást nyújt, mintha egy fodrász szalonban kaptunk volna kezelést.

A hajamat rugalmassá, egészséges tapintásúvá teszi – valahogy olyan természetesen szép! A hatása olyan hosszan tart, hogy ha nem sürgetne a megszokás, talán egy hétig sem jutna eszembe hajat mosni! A hajfestés által irritált fejbőrt azonnal megnyugtatja, regenerálja. 

Az összetevőkről: 99,46%-ban természetes összetevők, COSMOS minősítésű, alacsony pH-jú, szabadalommal védett gyógynövényalapú formula, kizárólag a legbiztonságosabb, EWG 1-es kategóriájú összetevőket és csak természetes illatanyagokat tartalmaz. Mentes 8-féle vitatott kozmetikai összetevőtől, amelyek potenciálisan irritálhatják a fejbőrt.

Cellhappyco hajhullás elleni fejbőrápoló tonik / 120ml / 11 360 Ft

anti hair loss, tonik, tonic, cellhappyco, korean, koreai, termeszetes, gyogynoveny, organikus, bio, haj, hajapolas, hajsampon, ruzs es mas, szalonminoseg

Prémium minőségű, enyhén hámlasztó hatású hajhullás elleni fejbőrápoló tonik, 27 féle gyógynövény kivonatával, amely komplexen támogatja a haj és a fejbőr egészségét. Hidratálja, táplálja a hajat és a fejbőrt, eltávolítja a felesleges faggyút, amely a bőr pórusainak eltömődését okozhatja, rugalmasabbá teszi a hajat és támogatja a fejbőr olaj-víz egyensúlyát.

Természetes összetevői olyan környezetet teremtenek, amelyek kedvezőek a hajhagymák egészséges működéséhez és támogatják a haj növekedését.

Jó tudni: napi egy használat a megelőzést szolgálja, ahhoz, hogy látványosan javuljon a fejbőr állapota és a hajnövekedés, naponta többször is javasolt alkalmaznia a készítményt.

Kapcsolódó bejegyzések