Post Image

KISMAMÁK, FIGYELEM: ITT A KÖRNYEZETKÍMÉLŐ PELUS!

Rúzs & Más / 2019-05-14

A mai szülők kisbabájuk számára olyan terméket keresnek, amely nemcsak tökéletesen tisztít és ápol, de környezetkímélő módon állítják elő. Sokéves fejlesztés eredményeként így született meg az új Pampers Pure pelenka és popsitörlő család, amelynek áprilisi bevezetésével együtt a Pampers és a Rossmann bölcsődéket támogató programot indított.

Az új Pure a Pampers első olyan pelenkája és első nedves törlője, amely prémium pamut, cellulóz és növényi alapanyagú rostok felhasználásával készült. A felhasznált pamut fenntarthatóan termesztett gyapotból készült, a növényi rostok alapanyaga pedig cukornád, amelyek kombinációja a legpuhább érzetet nyújtja a kisbabák érzékeny bőrének.

A Pampers Pure Protection új, szívet mintázó lukacsos fedőrétege azonnal magába szívja a nedvességet, és a Pampers többi pelenkájához hasonlóan akár 12 órán keresztül szárazon tartja a kisbabák bőrét.

A Pure Protection pelenka gyártásához norvégiai szélerőművekből származó, megújuló energiát használnak fel, jelentősen csökkentve ezzel a környezeti terhelést. A gondosan válogatott, növényi eredetű anyagok, illetve bőrgyógyászatilag tesztelt hipoallergén bőrápoló összetevők védik a baba popsiját, megőrizve a bőr pH-értékét.

Az eddigi legtisztább popsitörlő: 99% víz

A Pampers Pure Aqua nedves törlőkendő újdonsága, hogy 99%-ban tiszta vízből áll, 1%-ban pedig bőrbarát anyagokat tartalmaz a bőr megfelelő pH értékének megtartása érdekében. A törlőkendő alapanyaga finom, puha érzetet biztosító pamut. A Pure Aqua rendkívül puha, illatmentes törlőkendői tökéletesen és gyengéden tisztítják az újszülöttek finom bőrét, de használhatók a kicsik kezének, arcának törlésére is.

Pure, pampers, környezettudatos, környezetbarát, pelenka, prémium, pamut, törlőkendő, rúzs és más

A Pampers és a Rossmann jóvoltából most 3.000.000 forint értékben ökojátékokat, kültéri és beltéri fejlesztést nyerhet az a bölcsőde, amely a legtöbb szavazatot kapja a www.markasotletek.hu/Pampers weboldalon. A nyertes bölcsi az általa választott környezetbarát felújítást kapja, a II. és III. helyezettek pedig fél évre elegendő Pampers pelenkacsomaggal gazdagodnak. A szavazáshoz bárki csatlakozhat április 15. és június 16. között egy bármely Pampers termék Rossmann üzletben történő megvásárlása után.

„A Pampers Pure pedig most dupla szavazatot ér, így nemcsak Milla popsiját kényeztetjük az elképesztően puha új pelussal, de már szavaztunk is, és drukkolunk, hogy a támogatás a legjobb helyre kerüljön! – meséli Tápai Szabina, aki áprilisban a Pampers bölcsődéket támogató programja mellé állt. – Boldogan csatlakoztunk a kezdeményezéshez, mert valóban rengeteg bölcsinek szüksége van a fejlesztésre, és minden anyagi támogatásnak örülnek. Az pedig különösen tetszik, hogy ezzel a programmal egy bölcsődét zöldebbé, környezetbarátabbá varázsolnak, mert már a kezdetektől érdemes a környezetvédelemre nevelni gyerekeinket, ha azt szeretnénk, hogy a jövőjük is élhető legyen.”

Hogy tetszett?

Kapcsolódó bejegyzések