KIPRÓBÁLTAM: RIMMEL FRESHER SKIN SPF 15 ALAPOZÓ

Rúzs & Más / 2016-12-25

A Szilveszter illetve a báli szezon közeledtével ismét a smink kerül a figyelmünk fókuszába. A jó smink pedig a jó alappal keződik. Így az egész évi hajtás és az ünnepek után kevesen dicsekedhetnek kipihent, friss arccal – pedig milyen jól jönne, igaz? A Rimmel Fresher Skin SPF15 alapozója pedig éppen ezt ígéri: természetes fedést, friss, matt hatású arcbőrt, akár egész napon át.

Bevallom, a Rimmeltől kapott tesztpéldányhoz sápadnom kellett, mivel az igen világos True Ivory árnyalatot szánták nekem. Tény, hogy amennyire szeretek nyáron barnulni, épp annyira kerülöm télen a napsütést, megadva bőrömnek a regenerálódás lehetőségét. Így decemberre általában teljesen kikopik a nyáron szerzett barnaság és örömmel váltok Hófehérkére – sajnos a rá jellemző hollófekete haj nélkül, ami azzal jár, hogy bizony rendesen kell sminkelnem ahhoz, hogy valahogy kinézzek.
Na de térjünk vissza a Fresher Skin alapozóra: állaga habos krémre emlékeztet, az illata határozottan frissítő! Ahogy felviszem a bőrömre, könnyedén eloszlik és olyan érzést hagy maga után, mint egy hidratáló lotion felvitele. Vékonyan, egyenletesen oszlik el, elsőre könnyű fedést ad, ám a kritikus helyekre újabb adagot kenve szépen építhetőnek bizonyul: a szemek alatt és az orr környékén a szükséges erősebb fedést biztosítja. Ugyanakkor nem érzem, hogy alapozó lenne az arcomon. Pár perc múlva az alapozó teljesen beleolvad a bőrömbe meghagyva annak természetes fényét, hozzáadva egy jó adag friss ragyogást.
Ami a tartósságot illeti, a Fresher Skin a természetes hatás ellenére igen jól bírja a strapát, még néhány alapos orrfújásnak is ellenáll. A nap derekán az orrom környékére még viszek fel belőle – hiába, a nátha makacs ellensége a sminknek. De összességében igen jók a benyomásaim erről a kis szerény küllemű tégelyről, mely határozottan többet tud, mint amit ránézésre elárul magáról!

És akkor most lássuk, mit ígér termékéről a Rimmel (azért, hogy elfogulatlan legyek, a tesztelés előtt nem olvastam el egy szót sem róla!):

Friss innováció

Rimmel Fresher Skin SPF 15 alapozó

A Fresher Skin egy lélelegzetelállítóan könnyű alapozó, ami a forradalmi felfedezésnek, a gyorsan átalakuló formulának köszönhetően a bőrön vizes-gél formából frissítő, krémes állagúvá válik.
A formula gyorsan megszárad, és szépen terül el a bőrön, matt hatást és üdítően friss érzést garantálva egész napon át. Nedvesség és izzadtságálló, ultra selymes és légáteresztő formulája nem tömíti el a pórusokat, nem ül meg a ráncocskákban. Szinte észre sem venni, hogy viseljük!

Forradalmian új, pillekönnyű formulája engedi lélegezni a bőrt és nem tömíti el a pórusokat. A smink olyan üde egész nap, mintha csak akkor tettük volna fel, semmi kifényesedés, csak természetes, gyönyörű arcbőr.

A bőrápoló formula ásványi anyagokat tartalmaz, melyek segítenek megkötni a bőrön a felesleges olajokat, így matt hatást biztosít egész napon át. Aloét, kamillát, tengeri alga kivonatot tartalmaz, melyek bársonyossá varázsolják a bőrt. A természetes összetevők ápolnak, csökkentik a kipirosodást, javítják a tónust és fokozzák a tömörséget. Továbbá SPF 15 faktoros fényvédőt is tartalmaz, mely véd a nap káros hatásától.

A reklámkampányban Georgia May Jagger, a Rimmel nagykövete és reklámarca, olyan friss, akár az angol rózsa. A Fresher skin alapozó #200-as árnyalatát viseli, friss és teljesen természetes a hatása.
Mutassuk legszebb arcubkat, ebben segít a Rimmel Fresher Skin alapozója!

RIMMEL FRESHER SKIN SPF15 ALAPOZÓ

• Lélegzetelállító formula, mely szinte beleolvad a bőrbe és a vizes-zselés textura frissítő krémmé válrozik
• Pillekönnyű, akár több rétegben is felvihető alapozó, ami nem tömíti el a pórusokat és engedi lélegezni a bőrt.
• Ásványi anyag tartalma megköti a bőrön felesleges olajokat, friss, matt hatást garantál egész napon át
• Aloe Vera, kamilla és tengeri alga tartalma felveszi a harcot a bőr kipirosodása ellen és egyenletessé teszi a bőrtónust.
• SPF15 faktoros fényvédőt tartalmaz

Árnyalatok
VERY FAIR – #010 Light Porcelain
VERY LIGHT – #100 Ivory
VERY LIGHT – #103 True Ivory
LIGHT – #200 Soft Beige

Ajánlott fogyasztói ára: 2699.-Ft

Rimmel Fresher Skin SPF 15 alapozó

Kapcsolódó bejegyzések