Post Image

KIPRÓBÁLTAM: OMOROVICZA BŐRTÓNUS KIEGYENLÍTŐ

Rúzs & Más / 2022-09-20

Az őszt egy újdonsággal köszöntötte az Omorovicza: a Bőrtónus Kiegyenlítővel, amely minden egyenetlenséget képes korrigálni és egyenletessé varázsolja a bőrtónust.
Jobbkor nem is jöhetett volna, hiszen a nyár folyamán még azok is könnyen begyűjtenek néhány napfoltot, akik egyébként következetesen óvják a bőrüket. Hát még az olyanok, mint én, akik minden józan érv ellenére  imádnak napozni. Sajnos a következmények idén sem maradtak el: egymásba érő, elmosódott szélű napfoltok ütköztek ki a bal arcfelemen. Kiváló alanya lettem tehát az Omorovicza újdonságának, mely korrigálja az arcbőr hiperpigmentált részeit, például az öregedési foltokat és a napsütés okozta károsodást, emellett simábbá teszi a bőrfelszínt.

Makacs foltjaim esete a Bőrtónus Kiegyenlítővel

Régebbi olvasóim már tudják, hogy számomra a bőrápolási rituálé sarkallatos pontja a termékek illata és textúrája. Ebben a tekintetben az újdonságba gyakorlatilag azonnal beleszerettem! A megszokott szérum állaghoz nem hasonlít, hanem olyan, mint a folyékony bársony, az illata pedig annyira elbűvölő citrusos-virágos kompozíció, hogy nagyobb töménységben parfümnek is szívesen használnám (egy ötlet, kedves Margaret Omorovicza:-)!).
A nyugtató és frissítő hatású textúrát bőröm pillanatok alatt beissza. Nem kell aggódnom, hogy kihalványítja az egész arcbőrömet – a világos arcszín nekem nem áll jól, egyszerűen sápaszt – mivel hatóanyaga, a borostyánszínű mikroalga innovatív módon a bőrnek csak a hiperpigmentált részeit kezeli, nem világosítja ki a bőr egészséges részeit, így megmarad a bőr természetes tónusa (emiatt a Bőrtónus Kiegyenlítő a világostól a sötétebb bőrtónusig minden bőrtípusra és bőrszínre ideális).

Tudjuk, hogy a bőr ciklusa 28 nap, így ennyi idő múlva érdemes kielemezni a végeredményt – most még csak két hete használom, de már láthatóan halványultak a foltok! Biztos vagyok benne, hogy újabb 2 hét múlva jelentős javulást fogok tapasztalni. A következő terület pedig, amire kiterjesztem a használatát a pigmentfoltok tarkította dekoltázsom lesz!

omorovicza, bortonus, kiegyenlito, pigmentfolt, halvanyito, folthalvanyito, szerum, arcapolo, borapolo, borapolas, borszin, ruzs es mas, egyenletes

Legfontosabb termékelőnyök

Az Omorovicza Bőrtónus Kiegyenlítőt minden bőrtípus és bőrtónus számára ajánlják, beleértve az érzékeny bőrt is, mivel kíméletes, gyengéd savai irritáció nélkül simítják ki és újítják meg a bőr textúráját, a niacinamid pedig elhalványítja a bőrhibákat, csökkenti a pirosságot és összehúzza a pórusokat.

Korrigáló hatóanyagainak köszönhetően reggel és este is alkalmazható, nem irritálja a bőrt és tökéletes kiegészítője a mindennapi bőrápolási rutinnak.

  • Csökkenti a hiperpigementációt
  • Korrigálja a bőrtónus egyenetlenségeit
  • Simábbá teszi a bőrt
  • Látható eredményeket ér el, ugyanakkor gyengéd marad a bőrhöz.A Bőrtónus-kiegyenlítő szérum olyan innovatív bőrápoló összetevőket tartalmaz, amelyek a pigmentációt célozzák meg, csökkentve a sötét foltok és a nap okozta károsodások megjelenését, így egyenletesebb bőrtónust és felfrissült arcbőrt eredményeznek:

A borostyán-mikroalga korrigálja a hiperpigmentációt és az öregségi foltokat. Egy intelligens melanin-modulátor, ami általános világosító hatás nélkül csak azokon a területeken hat, ahol a melanintermelés szabálytalan, így megőrzi a bőr természetes tónusát.

Gyengéd savak: a mandula- és a glükonsav nem irritál, emellett nappali használatra és érzékeny bőrre is alkalmas. Gyengéden hámlasztanak és serkentik a sejtek cseréjét, újra felszínre hozva a bőr textúráját a sima arcbőrért.

A niacinamid (B3-vitamin) úgy csökkenti a korábbi tökéletlenségek nyomait, hogy enyhíti a bőrhibák utáni elszíneződést, a bőrpírt és a sötét foltokat. A faggyútermelés kiegyensúlyozásával segíti a pórusok méretének csökkentését, és tisztítja az arcbőrt.

Az Omorovicza formuláinak középpontjában a szabadalmaztatott HEALING CONCENTRATE™ áll, amely felébreszti a bőr fiatalos vitalitását. A budapesti termálvizek erejét hasznosító ásványi elixír bizonyítottan fokozza a kollagéntermelést és így a rugalmasságot, csökkenti a sejtek gyulladását, valamint erősíti a bőr védelmi funkcióját.

Használata:

A hidratáló krém használata előtt vigyünk fel néhány csepp Bőrtónus-kiegyenlítő szérumot reggel vagy este az arcra és a nyakra.

Nem fényérzékenyítő.

Kapcsolódó bejegyzések