Post Image

KIPRÓBÁLTAM: ARANY KAVIÁRT A BŐRNEK

Rúzs & Más / 2018-07-06

La Prairie kozmetikumot használni nem arcápolás, hanem életérzés – állapítottam meg magamban a minap, amikor a reggelemet a La Prairie White Caviar Crème Extraordinaire-je mentette meg. Amikor kezembe veszem a gyöngyházszínű ezüst kaviárgyűrűvel ékesített tégelyt és felnyitom a csillogó tetőt és egy gombnyomásra felkínál egy adag pazar krémet, akkor felőlem sípolhat a mosogatógép, felforrhat a víz a forralóban vagy hisztizhet a kiskamasz – meg sem hallom, mert egy másik dimenzióba kerültem éppen.  Ezekben a pillanatokban az első számú prioritás a csodakrém egyesítése az arcbőrömmel.

Az ikszedik alkalom után sem győzöm csodálkozni, milyen tökéletesen összeillenek ők: a bőröm és az aranykaviárral készült Extraordinaire. Nekem nem kell további magyarázat, miért is hívják kivételesnek, mert nap mint nap megtapasztalom. A krém ígérete szerint egységesebbé és élettelibbé tette a bőröm pár hét alatt. S hogy pontosan mivel is?
A jelenleg ismert legerősebb folthalványítóval!

La Prairie White Caviar Créme Extraordinaire, rúzs és más

Ha nem a világ egyik legnagyobb presztízsű arcápolási mrákájáról lenne szó, talán el sem hinném, hogy éveken át kutatták a legesleghatékonyabb pigmentfolthaéványító összetevőt. A La Prairie tudósai 50 ezer összetevőt vizsgáltak meg, mire rátaláltak a Lumidose-nak elnevezett molekulára, amely az eddig ismert legerőteljesebb emberi tirozináz enzim (a melanin termeléséért felelős enzim) inhibitornak számít. A Lumidose ereje
abban rejlik, hogy rendkívül hatékony módon képes megszakítani a melanin képződés folyamatát, mely által sokkal egységesebbé válik az arcszín.

De persze nemcsak szépít, hanem feszesít is!

A csak és kizárólag a White Caviar kollekcióban lévő ritka arany kaviár kivonat rendkívüli feszesítő hatást fejt ki. A La Prairie Exkluzív Sejt Komplex-szével – melynek előállításához a legmodernebb biotechnológiai kutatásokat alkalmazták annak érdekében, hogy új életet és energiát adjanak minden, a fiatalságunkért felelős sejteknek – a White Caviar Crème Extraordinaire eloszlat minden árnyékot, tökéletesen hibátlanná és feszessé varázsolva az arcbőrt.

La Prairie White Caviar Créme Extraordinaire, rúzs és más

Kapcsolódó bejegyzések