Post Image

KIPRÓBÁLTAM: DOTERRA CITRUS BLISS KÉZÁPOLÓ

Rúzs & Más / 2019-01-11

Ha valaki hallott már a doTerra márkáról az valószínűleg a magas minőségű illóolajai kapcsán lehetett és nem feltétlenül a kozmetikumaik miatt. Pedig a legutóbbi kézkrém tesztünk során kiderült, hogy bizony az illóolajaikhoz hasonló kifogástalan színvonalat képviselik a kozmetikai cikkeik is, amelyek egyszerre ápolják a bőrt és aromaterápiás hatásuk által a lelket is!

A doTERRA Spa Citrus Bliss Hand Lotion kipróbálásakor elsőre az állaga volt a legszokatlanabb, mivel egy nagyon könnyű emulzióról van szó, nem hagyományos kézkrémről. Ennek következtében gyakorlatilag azonnal felszívódik és nem hagy zsíros érzetet maga után. Ez nekem fontos, mivel egyfolytában a billentyűket nyűvöm és nem szeretném összezsírozni őket. A kellemes citrusos illat csak később tűnt fel, mivel diszkrét, ugyanakkor tartósnak bizonyult. Természetes, hogy a doTerra alkalmazza a jól bevált illóolaj keverékeit a krémjeiben és ezeken a termékeken keresztül, közvetetten is befolyásolja a hangulatunkat. A Citrus Bliss illóolaj-keverék frissítő aromája segítséget nyújt a stressz csökkentésében és a hangulat javításában.

A bőröm már az első használat után puha lett, rendszeres használata egészséges fényt, ápolt megjelenést eredményezett. Ezen nem is lehet csodálkozni, ha utánanézünk az összetevőinek: a makadámia-, napraforgó-, kókusz és olivaolaj mellett még 22 féle tápláló növényi vajat, olajat és bőrápoló kivonatot tartalmaz!

doTerra Citrus Bliss hand lotion, kézápoló, rúzs és más, kipróbáltam, citrus

A doTERRA Spa Citrus Bliss Hand Lotion legfontosabb előnyei:
– A Citrus Bliss illóolaj keverék frissítő aromája energizáló és felemelő
– A napraforgó- és makadámia magolajok intenzíven hidratálnak és gondoskodnak a bőr nedvességtartalmának megőrzéséről
– Kényelmes méret, tökéletes utazásra vagy otthoni vagy munka közbeni használatra
– A könnyű, nem zsíros ősszetételű krémet gyorsan felszívja a bőrt, használatától egészséges, puha és sima lesz

 

KIPRÓBÁLTAM: DOTERRA CITRUS BLISS KÉZÁPOLÓ
5 (100%) 4 votes

Kapcsolódó bejegyzések