Kipróbáltam: Calluspeeling

Zsolesz / 2016-06-15

Rossz tapasztalataim voltak a pedikűrrel, mégpedig egy túlzásba vitt bőrgyalulás során. Napokig fájó talpakon szaladgáltam. Akkor megfogadtam, hogy csak magamnak, csak otthon végzem ezentúl a pedikűrt. Ám ismerősöm rózsás babatalpait látva rászántam magam a kezelésre, amelyet az ő lábain is elvégeztek. Ez pedig a Mavex Calluspeeling nevű svájci lábpeeling. Annak ellenére, hogy elmondták: nem fog fájni és nem lehet vele túlszedni a bőrt, azért féltem egy kicsit.

A kezelés első lépéseként a kezelő elővett egy légmentesen lezárt, steril csomagot, és kivette belőle a hatóanyaggal átitatott lapocskákat (közben eldobható orvosi kesztyűt viselt). A tapaszokat a lábam bőrkeményedéseire simította, majd becsomagolta a lábam fóliába. Miután így pihentem 20-25 percet, a lapocskákat levéve a kezelő egy műanyag kaparóval, pillekönnyű mozdulatokkal (nem erőből!) eltávolította a felpuhult bőrkeményedéseket majd finom csiszolóval tökéletesítette a végeredményt. Végül egy krémezés következett, majd nagy csodálkozás, amint kézbe vettem a lábam! Ennek a vadonatúj kezelésnek köszönhetően lábaim olyan puhává váltak, mint amilyenek utoljára gyermekkoromban voltak!

Minden a kezelés során felhasznált eszköz steril, lezárt csomagolásból kerül elő és egyszer használatos a tökéletes biztonság érdekében.

Az új Mavex Calluspeeling professzionális lábkezelés valóban egyszerűen, gyorsan és teljes mértékben eltávolítja a megrepedezett, megkeményedett bőrt azonnali eredménnyel, mely a hagyományos pedikűr kezelésekhez képest jelentősen jobb, sokkal rövidebb idő alatt. Fontos érv a Calluspeeling mellett, hogy a gyalus módszerrel szemben nem áll fenn a bőr sérülésének, a bőrkeményedés túlzott mélységben való eltávolításának esélye!

A Calluspeeling kíméletes, kellemes kezelés, melynek segítségével a lábak bőre egészségesen rózsássá és puhává válik. A Mavex Calluspeeling kezelés elérhető a Royal Clinics orvos-esztétikai központban, most akciósan!

Kapcsolódó bejegyzések