Post Image

KIPRÓBÁLTAM: BIOLINE JATÓ THERMOSLIM, A CELLULITGYILKOS

Rúzs & Más / 2018-05-21

Az olasz kozmetikai cégek erősségei az anticellulit készítmények, ami nem csoda, hiszen Itália lányai lényegesen több időt töltenek fürdőruhában a tengerparton, mint a közép- vagy észak-európai hölgyek. Mivel idén sem kerülhetem el a fürdőruhában való nyilvános „szereplést”, örömmel vállaltam egy professzionális olasz termék tesztelését.

A Bioline Jató márka lényegéről már korábban beszámoltunk. Body Care termékcsaládja növényi és tengeri eredetű hatóanyagokban gazdag, különösen funkcionális, a bőr szépségét és egészségét testápoló kozmetikumokból áll.

Body Care Thermoslim cellulit és zsírlerakódás elleni krém hasra, combra és fenékre. A Thermoslim krém guarana-, rhodysterol- és tengerialga kivonatot továbbá bioesszencia kivonatot tartalmaz. A krém elősegíti a bőr feszességének a javítását, a has, comb és fenék táján keletkező cellulit és zsírlerakódás okozta bőrhibák láthatóságát csökkenti.

Én a combomon éktelenkedő makacs és sajnos messziről is látható cellulitom ellen vetettem be a krémet, amely sűrű állagú, apró bőrradírozó szemcséket tartalmaz, amelyek a bedörzsölés közben elolvadnak. A shea vajas, keserűnarancs- és rozmaringkivonat tartalmú, sajátos illatú krémből mindkét combomon egy-egy kisebb cseresznye nagyságú adagot dolgoztam el körkörös mozdulatokkal minden este (a gyártó naponta kétszer ajánlja, de nekem így fért bele a bőrápolási rutinomba). A gyorsan felszívódó, vérbőségfokozó krém nyomán a bőr felmelegszik, kissé csíp és kipirul, de csak kellemes mértékben.

Másfél hónapja használom a Thermoslim krémet és el kell ismernem az olasz mesterek hozzáértését: a combjaim teljes felületén kialakult „domborzati térkép” domjai szolid lankákká szelídültek, ami határozott okot ad az optimizmusra! Tekintve, hogy cellulitom a legsúlyosabb kategóriát képviselte, nem volt könnyű dolga a Body Care formulának, és mégis sikerült jelentős javulást produkálnia. Ebből az következik, hogy a kevésbé súlyos eseteket még látványosabban képes elsimítani. A lelkesítő eredmények láttán akárhogy is legyen, napi két alkalommal folytatom a Thermoslim használatát egészen a nyaralásig!

Bioline Jató Body Care Thermoslim, rúzs és más, cellulit

Célkitűzés a nyaralásig 🙂

Kapcsolódó bejegyzések