Post Image

KIPRÓBÁLTAM: AJAKBALZSAM ILLÓOLAJOKKAL

Rúzs & Más / 2018-12-12

Kiábrándítóan fest és emellett számomra is rendkívül zavaró, ha a szám száraz, cserepes. Márpedig a matt rúzsok divatja a hideg idővel kombinálva az én ajkaimat is kikezdte. Persze próbálkoztam egy, a nyáron bevált ajakbalzsammal, de az extrémebb körülmények közt sajnos nem bizonyult elég hatékonynak.
Ekkor érkezett meg mentőöv gyanánt a doTerra SPA gyógynövényes ajakbalzsamja, amit rögtön be is vetettem. Az első gondolatom az volt, milyen jó, hogy natúrtermék létére a mentaolajnak köszönhetően az ismerős, ajakdúsító érzésről nem kell lemondanom! A következő megállapításom az volt, hogy bár védőréteget von az ajkaim köré, mégsem érződik vastagnak vagy zsírosnak. Rögtön puhábbá válik tőle a bőr, és ha nem eszem, még órákkal a felvitel után is érződik a vékony védőréteg. A nap folyamán többször is bekentem vele a szám és már másnapra sokat javult az állapota, két nap múlva pedig teljesen rendbejött. Rúzs alá is jól használható, nem befolyásolja a végeredményt – illetve mégis: szebb, egyenletesebb lesz a rúzsozás, mivel feltölti az apró száraz barázdákat.

A doTerra ajakbalzsamok természetes luxus összetétele növényi olajakat – kókusz, avokádó, morenga olaj – , növényi kivonatokat és illóolajokat tartalmaz. Mindhárom ajakbalzsam változat – a Gyógynövényes, Trópusi és a vadnarancsot valamint mentát tartalmazó Original – az illóolajak egyedi ízét és illatát kínálva hidratálja és nyugtatja az ajkakat. Legyen részünk az édeni illatban az ylang-ylang , Clementine és a zöldcitrom-illóolajakat tartalmazó trópusi ajakbalzsammal vagy frissítsük az érzékeinket a növényi ajakbalzsammal, mely citrom, verbéna, majoránna és fodormenta illóolajokat tartalmaz.

do Terra, ajakbalzsam, gyógynövényes, trópusi, illóolaj, rúzs és más

– Minden doTerra ajakbalzsam válogatott illóolajokat tartalmaz, melyek egyedülálló érzékszervi élménnyel ajándékoznak meg
– Az összetételben szereplő moringa olaj bőrpuhító, amely javítja az ajkak bőrének állapotát és megjelenését
Avokádóolaj biztosítja az ajkak hidratáltságát a nélkülözhetetlen zsírsavakat, és a lágyító hatást, mely egészséges kinézetet kölcsönöz

A do Terra ajakbalzsam rendszeres használata megelőzi az ajkak kiszáradását, cserepesedését.

KIPRÓBÁLTAM: AJAKBALZSAM ILLÓOLAJOKKAL
4.6 (92%) 5 vote[s]

Kapcsolódó bejegyzések