Post Image

KIPRÓBÁLTAM A MISSION JAPÁN FELHŐMASZKOT

Rúzs & Más / 2019-01-22

Amióta tudomást szereztem a felhőmaszk létezéséről, azaz a Carbo terápiás arcpakolást, azóta szerettem volna kipróbálni. Most az AVON jóvoltából eljött a napja, amikor is végre megtapasztalhattam, milyen érzést nyújt ez a viccesen kinéző kozmetikum. Az AVON nemrég vezette be az eredeti japán Mission termékcsaládját, amelynek egyik tagja a szóbanforgó pakolás.

A Mission Carbo- Terápiás Japán Arcmaszk egy gél állagú pakolás, amelyben a bőrre való felvitel következtében, a levegővel érintkezve szén-dioxid szabadul fel. Az intenzív buborékképződésnek köszönhetően egyre nagyobb lesz a térfogata és az arcunk mesebeli felhőcskére kezd hasonlítani.

A felhőmaszk finom pezsgése nagyon kellemes érzés, szinte masszírozza a bőrt, ezáltal serkentve a mikrokeringést, így a bőr befogadóbbá válik a maszk után használt arcápoló hatóanyagainak felvételére. Továbbá mélyen tisztítja a bőrt és kíméletesen exfoliálja azt, miközben segít megnyitni az elzáródott pórusokat.

Avon Mission Carbo-terápia, maszk, felhőmaszk, rúzs és más

Miután kimulattam magam a kinézetemen és lemostam a maszkot, üde, friss, egyenletes felszínű bőrnek örülhettem.

Hetente egy alkalommal használjuk a habzó arclemosót követően, mielőtt a hidratálót felvinnénk a bőrünkre. Egyenletes rétegben oszlassuk el a megtisztított, száraz bőrünkön. Ügyeljünk rá, hogy a szemek és az ajkak területét elkerüljük. Hagyjuk hatni az arcmaszkot 10 percig (vagy ha még “dagad” akár tovább is), majd alaposan öblítsük le.

Érdemes kipróbálni ezt a különleges arcápolót, mivel tényleg különleges élményt nyújt. A Japán arcápolás (J-beauty) nem egy egyszerű rutin, hanem valódi rituálé: miközben a bőrünk szépül, mentálisan is felfrissülünk – kapunk néhány perc énidőt.

Kapcsolódó bejegyzések