Kika Deco Workshop

Zsolesz / 2015-04-02

Március 19-én került megrendezésre a kika DECO lakberendezési üzlet második workshopjára a Design Terminálban. Különleges témával készültek a szervezők: online és offline lakberendezési képviselők szerepe a közízlés formálásában. Ahogyan a kika DECO WorkShop szervezőitől megszokhattuk, az eseményre kerekasztal-beszélgetéshez meghívták a lakberendezési szakma több jelentős képviselőjét az izgalmas téma körbejárására. A beszélgetés témavezetője Csorba Anita tértervező, az Inspirációk lakberendezéshez blog szerzője volt. „Fontos jelen lennünk minden csatornán!” – hangzott el Fazekas Kira, a Mediaworks kiadó női portfóliójának főszerkesztőjétől, amely összességében az egész esemény kulcsmondat is lehet. A fogyasztási szokások megváltozásának tényét emelte ki Fazekas Kira saját, egyik korábbi kutatásukra is hivatkozva, véleményét pedig Pécsi Balázs, a Polgári Otthon lap művészeti vezetője is osztotta.

„Multiplatform termékek születnek” – mondta Balázs, tehát akár print, akár online képviselőkről beszélünk, gyakorlatilag egy erős felismerés szükséges ahhoz, hogy a megfelelő időben, a megfelelő formában érjék el olvasóikat a szakma képviselői.

Ahogyan a WorkShop meghívott előadója, B.Tier Noémi, a Kedvenc Otthon blog szerzője, egyben a Polgári Otthon magazinban saját rovattal rendelkező bloggere elmondta, hogy a számos közrejátszó momentum közül, amely azt eredményezte, hogy a print mellett blogok, Facebook és Instagram, Pinterest oldalak előrenyomultak az olvasók elérésében, leginkább a fogyasztói szokások ez irányú megváltozásának köszönhető.
A kerekasztal-beszélgetés témavezetője Csorba Anita tértervező, az Inspirációk lakberendezéshez blog szerzője volt, a WorkShop meglepetés sztárvendége, Orosz Barbara televíziós műsorkészítőként, producerként Tűsarok című saját magazinját képviselte.


A beszélgetés konklúziója, hogy a különféle platformok közös, egymást erősítő együttműködése által a fogyasztók a számukra legmegfelelőbb tartalmakhoz juthatnak hozzá, hogy életüket, otthonukat teljesebbé, színesebbé tehessék.

A kika DECO vadonatúj tavaszi, igazán trendi termékeivel ígéretéhez híven szintén színes, modern világba kalauzol el minket. A domináns pasztell, sokszor macaronokon visszaköszönő színek jelentkeznek például kávés készleten, egyéb dekorációs elemeken. Emellett az élénk óceánkék köszön vissza komplett, legújabb termékcsaládjában, mint például gyertyákon, gyertyatartókon.

Kapcsolódó bejegyzések