Post Image

KÉT KERÉKEN GYŰJTÖTT ADOMÁNYT AZ AMWAY BETEG GYEREKEKNEK

Rúzs & Más / 2018-06-19

Június 16-17-én, immár 5. alkalommal újra jótékonysági kerékpározást szervezett az Amway. Az országos akció idén hat helyszínen zajlott: Budapesten, Gyöngyösön, Kiskunhalason, Debrecenben, Nagykanizsán és Vácon összesen ezerötszázan pattantak nyeregbe a jó ügyért. A résztvevők 10 kilométer kerékpározással közel kétmillió forintot gyűjtöttek beteg gyerekek gyógyítására.

Tour de Bókay, Amway, 2018, rúzs és más

2014-ben, a Semmelweis Egyetem I. Sz. Gyermekgyógyászati Klinikájának 175. évfordulója alkalmából hagyományteremtő céllal rendezték meg az első Tour de Bókay jótékonysági bringázást, melyhez az Amway főtámogatóként csatlakozott. Az akció célja az volt, hogy a résztvevők 10 kilométer kerekezéssel és jelképes részvételi díjjal támogassák a kórház munkáját. A program akkora sikert aratott, hogy a budapesti akcióhoz csatlakozva az Amway az elmúlt négy évben országszerte több helyszínen is megszervezte az adománygyűjtő kerékpározást. Idén Budapesten, Gyöngyösön, Vácon, Debrecenben, Kiskunhalason és Nagykanizsán összesen ezerötszázan vettek részt a jótékonysági programban.

A résztvevők Budapesten a Bókay Gyermekklinikát segíthették, Vácon a Jávorszky Ödön Kórház, Gyöngyösön a Bugát Pál Kórház, Debrecenben a DEKK Gyermekklinika Újszülött Intenzív Centrum, Kiskunhalason a Konduktív Óvoda és Kollégium, Nagykanizsán pedig az Alapítvány az Autista Gyermekekért javára ajánlhattak fel adományokat, melyet az Amway megduplázott. A biciklis akció eredményeként összesen közel 2 millió forint gyűlt össze.

„Évről-évre egyre népszerűbb az országos kerékpáros jótékonysági akciónk. Az idei program volt a legeredményesebb, hiszen közel kétmillió forintot sikerült gyűjtenünk egyetlen hétvége alatt. Bízunk benne, hogy ezzel az akcióval és az októberi jótékonysági gyaloglással még több kisgyermeknek adhatunk esélyt a felépülésre” – mondta el Törőcsik Dalma, az Amway Hungária vállalati kapcsolatokért felelős vezetője.

Kapcsolódó bejegyzések