Post Image

KÉT ÉKSZERKOLLEKCIÓ, AMELY BERAGYOGJA AZ ŐSZT

Rúzs & Más / 2018-10-18

Két teljesen eltérő stílusú kollekciót mutat be a Pandora idén ősszel. Bár az egyik klasszikus és gömbölyű, a másik modern és karakteres, nem tudtuk eldönteni, melyik tetszik jobban. De nem is kell, hiszen hangulatunktól, öltözködésünktől, alkalomtól függően váltogathatjuk az ékszereinket is, és mindkét kollekcióban, a formák és színek széles tárházának köszönhetően gyakorlatilag mindenki megtalálhatja az egyéniségéhez legjobban illő darabot. Nézzük először az óraszíj ihletésű Reflexions kollekciót:

Pandora Reflexion, Purely Pandora, ékszer, rúzs és más

A modern hálós karkötők és felcsatolható charmok új korszakot nyitnak a Pandora történetében. Ahogyan a klasszikus Pandora karkötők, úgy az új, lapos, rendkívül kényelmes kiképzésű darabok is megszámlálhatatlan különböző módon viselhetők. Reflektálhatunk velük egy érzésre, egy izgalamas pillanatra vagy egy felejthetetlen emlékre.
Személyes stílusunk kialakítását segíti, hogy háromféle színváltozatból állíthatjuk össze kedvencünket: válogassunk kifinomult sterling ezüst és a ragyogó Pandora Rose darabjai küzül, vagy szavazzunk a Pandora Shine arannyal futattott sterling ezüstjének pazar pompájára. Minden egyes kézzel megmunkált darab viselője nőiességét és egyéniségét tükrözi vissza, és fellcsatolható charmokkal tehető még személyesebbé – az önkifejezés legújabb korszaka jött el a Pandoránál.

Pandora Reflexion, Purely Pandora, ékszer, rúzs és más

A Purely Pandora, azaz “Egyszerűen Pandora” kollekció sokoldalú, ragyogó és ikonikus. A Pandora archívumának klasszikus design-ja kelt új életre az egyszerre modern és időtlen ékszerkollekcióban. Az édesvízi tenyésztett gyöngyök, a sterling ezüst gyöngyök, valamint a PANDORA Rose fénye mind a magabizosság, kortásrs elegancia és a a letisztult stílus megtestesítői, amolyan valódi örök darabok.

Pandora Reflexion, Purely Pandora, ékszer, rúzs és más

Bármilyen korosztály viselheti, bármilyen alkalomra. A modern eleganciát, az egyszerűség szépségét, a kevesebb:több örökérvényű szabályát testesítik meg a kézzel megmunkált, sterling ezüstből készült ékszerek.

Pandora Reflexion, Purely Pandora, ékszer, rúzs és más

Kapcsolódó bejegyzések