Post Image

KAVIÁR SZEMÁPOLÓ SZÉRUM A NYÍLT TEKINTETÉRT

Rúzs & Más / 2019-09-13

“A felfedezés igazi útja nem abból áll, hogy új tájakat keresünk, hanem hogy új szemmel tekintünk rájuk.” – Marcel Proust

A szem nemcsak a lélek tükre, de kifejezően mesél az eltelt időről is. A szemkörnyék területén 22 izom található, melyek folytonos mozgásban vannak. Átlagban 10.000-szer pislogunk naponta. Ebből következik, hogy az érzékeny szemkörnyék arcunknak az a része, amely a leginkább mutatja a korosodás jeleit: a gravitáció észrevehető hatásait az alsó és a felső szemhéjon, valamint a szemöldöknél, a rugalmasságvesztést, a finom vonalakat és ráncokat. A pillantás ereje, intenzitása, érzelmi kifejezőereje ihlette a La Prairie-t legújabb mesterművének megalkotására, amely élénkít, megnyit, újrakontúroz caviar premier koncentrátummal. 

la prairie, skin caviar, kaviár, szérum, eye, eye serum, lifting, kétfázisú, szemkörnyék, feszesítő, rúzs és más

A kaviár erejével a tágra nyílt szemekért

A La Prairie-nál az innováció határait egyre kijjebb és kijjebb tolják. A kaviár tudományának potenciáját egyre csak bővítik és hatékonyságának új területeit folyamatosan fedezik fel. A La Prairie tudósai által kifejlesztett legújabb inkarnációval – a Caviar Premier infúzionálásával- a szemek kerültek a La Prairie svájci tudományának fókuszába. Most először lett teljes mértékben kiaknázva a kaviár lifting hatása, hogy újjáélessze, kinyissa és újraformázza a tekintetet.

A La Prairie bemutatja a Skin Caviar Eye Liftet, az első, nyílt tekintetet eredményező szérumot a teljes szemkörnyékre, beleértve a szemöldök területét is. Gyengéd, ám hatékony megoldást jelent a szemkörnyék feszesítésére és liftingelésére. A Skin Caviar Eye Lift két formula hatékony kombinációja, melyet Caviar Premierrel és Exkluzív Sejt Komplexszel egészítettek ki. Ez utóbbinál a legmodernebb biotechnológiai kutatásokat használták fel, hogy új életet és energiát adjanak a szépségünkért felelős minden egyes sejtnek.
Az eredmény egyszerűen példátlan: a La Prairie kutatói azt találták, hogy folyamatos használat mellett és bizonyos idő elteltével a tekintet nyitottabbá válik, a szemkontúr és a szemöldök visszanyeri fiatalos állapotát. A felső szemhéj feszesebbé válik, a szarkalábak láthatóan csökkennek. A szem alatti terület kisimul, a puffadás és táskásodás mérséklődik. Napi használat mellett, a teljes szemkörnyék feszesebb és megemeltebb lesz. A tekintet élénkebbé válik, felfrissül, újjáéled; új megjelenést és új távlatokat kap.

Innovatív dizájn a még nagyobb hatékonyságért

Az innováció, ami leginkább meghatározza a Skin Caviar Eye Liftet nem csupán a csúcstechnológiás összetevőkre korlátozódik. Az aktiváló pumpa lenyomásával a két összetevő – a kapszulázott kaviárgyöngyök, és az innovatív gélkrém emulzió, melyeket tisztaságuk megőrzése érdekében külön kamrákba zártak – összetalálkozik és egy szabadalommal védett mechanizmus révén minden egyes használat alkalmával frissen elkeveredik. Az eredmény egy pazar és élvezetes textúrájú szérum, mely beleolvad a bőrbe, azonnal felfrissítve és feszesebbé téve azt. A Skin Caviar Eye Lift egyesíti magában a merész tudományt, az élenjáró technológiát és a kaviár élvezetét egyetlen, a szemek számára készült fennkölt kreációban.

Szemápolási rituálé

A Skin Caviar szemápolási rituáléja a tökéletesen tiszta bőrrel kezdődik. Néhány csepp Essence of Skin Caviar Eye Complex segít nyugtatni és előkészíteni a szemkörnyéket a további szemápoló készítmények befogadására.
Gyengéden nyomjuk le a Skin Caviar Eye Lift pumpáját, hogy a hatóanyagok elkeveredhessenek és nyerjünk ki belőle egy adagnyit. A belső szemzugtól kifelé haladva, simítsuk el e selymes formulát a szemhéj mélyítő vonalában, majd a szem alatti területen is. Ahogy haladunk vele a szemkörnyék bőrén kellemes lifting hatást tapasztalunk majd. Ezt a kényeztető pillanatot beleilleszthetjük a reggeli, vagy esti arcápolási rituálénkba. Alkalmazzuk utána a Skin Caviar Luxe Eye Cream-et, hogy teljessé tegyük a Skin Caviar szemápolási rituálét.

la prairie, skin caviar, kaviár, szérum, eye, eye serum, lifting, kétfázisú, szemkörnyék, feszesítő, rúzs és más

 

KAVIÁR SZEMÁPOLÓ SZÉRUM A NYÍLT TEKINTETÉRT
5 (100%) 1 vote[s]

Kapcsolódó bejegyzések